KS KS w1llard Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 651 Çözümler 1 Beğeniler 236 26 Ekim 2025 #21 The Man From Earth dedi: @w1llard bu sana iyi referans olabilir bak, 4060 yakın bir ekran kartı. Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartım çok fazla ısınıyor, CS2'de göremiyorum fakat hikayeli oyunlarda Full yükte 80-81 derecelerde. Kasamın üstüne fan takmadan önce 83 derecelere geliyordu. (ısı derecesi dahasını aşamıyordu) şu an ise 80-81'lerde Full yükte. Rehbere bakıyorum. The Man From Earth dedi: @w1llard bu sana iyi referans olabilir bak, 4060 yakın bir ekran kartı. Genişletmek için tıkla... Hocam merhabalar, iyi geceler. CPB kapatıp Ryzen Master üzerinden O.C yapsak. Daha performans artışı olur mu?
The Man From Earth dedi: @w1llard bu sana iyi referans olabilir bak, 4060 yakın bir ekran kartı. Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartım çok fazla ısınıyor, CS2'de göremiyorum fakat hikayeli oyunlarda Full yükte 80-81 derecelerde. Kasamın üstüne fan takmadan önce 83 derecelere geliyordu. (ısı derecesi dahasını aşamıyordu) şu an ise 80-81'lerde Full yükte. Rehbere bakıyorum. The Man From Earth dedi: @w1llard bu sana iyi referans olabilir bak, 4060 yakın bir ekran kartı. Genişletmek için tıkla... Hocam merhabalar, iyi geceler. CPB kapatıp Ryzen Master üzerinden O.C yapsak. Daha performans artışı olur mu?