the_darkenesss
Başarılı
AMD Ryzen 5 5500 işlemcim var. Thermalright Phantom spirit 120 EVO almayı düşünüyordum ancak stoklar bitmiş var mı alternatifini önerebileceğiniz bir model var mı?
AMD Ryzen 5 5500 işlemcim var. Thermalright Phantom spirit 120 EVO almayı düşünüyordum ancak stoklar bitmiş var mı alternatifini önerebileceğiniz bir model var mı?
Stok soğutucu sesi yüksek, yüksek sıcaklıklarda işlemci güç kesiyor (4.2 ghz yerine 3.89-4.00 ghz gibi).Herhangi biri işinizi görür. Stok soğutucu bile yetiyor zaten.
O kadar değil hocam
Assasins 120 black nasıl?5500 İçin bayağı fazla gelir ama alınır yani. Kasa için yükseklik ölçülerine dikkat edin.
O kadar değil hocam
Assassin's 120 Black nasıl?
Ayrıca bunun dijital olanıda var.
Hangisi daha iyi? Bir de yukarıdaki arkadaşın attığı 120 king SE yeterli olur mu?
Kasam siyah çok sırıtır muhtemelen.
Size kasamın linkini yollasam dijital olan modelin sığıp sığamayacağını bilebilir misiniz? Ayrıca beyaz olan çok mu sırıtır ya kasada çünkü kasam siyah.Linkteki ürünler ve benim gönderdiğim dahil Intel 14. nesil işlemcileri bile soğutuyor AM5 üst seviye işlemcilerde bile kullanılır, dijital olanı biraz daha havalı duruyor onu da alabilirsin![]()
King olan model nasıl ayrıca?Linkteki ürünler ve benim gönderdiğim dahil Intel 14. nesil işlemcileri bile soğutuyor AM5 üst seviye işlemcilerde bile kullanılır, dijital olanı biraz daha havalı duruyor onu da alabilirsin![]()