the_darkenesss

Başarılı
AMD Ryzen 5 5500 işlemcim var. Thermalright Phantom spirit 120 EVO almayı düşünüyordum ancak stoklar bitmiş var mı alternatifini önerebileceğiniz bir model var mı?

AMD Ryzen 5 5500 işlemcim var. Thermalright Phantom spirit 120 EVO almayı düşünüyordum ancak stoklar bitmiş var mı alternatifini önerebileceğiniz bir model var mı?

Herhangi biri işinizi görür. Stok soğutucu bile yetiyor zaten.
Stok soğutucu sesi yüksek, yüksek sıcaklıklarda işlemci güç kesiyor (4.2 ghz yerine 3.89-4.00 ghz gibi).
Bir yerde okumuştum işlemci 50 derece üstüne çıktığı her bir adımda turbo hızını biraz daha kısıyormuş. Bu yüzden ne kadar serin o kadar iyi.

Ryzen 5 5500 için stok fan yeterli olur.
O kadar değil hocam :D

Assasins 120 black nasıl?
Ayrıca bunun dijital olanıda var
Hangisi daha iyi? Birde yukardaki arkadaşın attığı 120 king se yeterli olur mu?

O kadar değil hocam :D

Assassin's 120 Black nasıl?
Ayrıca bunun dijital olanıda var.
Hangisi daha iyi? Bir de yukarıdaki arkadaşın attığı 120 king SE yeterli olur mu?

Linkteki ürünler ve benim gönderdiğim dahil Intel 14. nesil işlemcileri bile soğutuyor AM5 üst seviye işlemcilerde bile kullanılır, dijital olanı biraz daha havalı duruyor onu da alabilirsin 😎

Kasam siyah çok sırıtır muhtemelen.

Linkteki ürünler ve benim gönderdiğim dahil Intel 14. nesil işlemcileri bile soğutuyor AM5 üst seviye işlemcilerde bile kullanılır, dijital olanı biraz daha havalı duruyor onu da alabilirsin 😎
Size kasamın linkini yollasam dijital olan modelin sığıp sığamayacağını bilebilir misiniz? Ayrıca beyaz olan çok mu sırıtır ya kasada çünkü kasam siyah.

King olan model nasıl ayrıca?

Son düzenleme: