Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 19 Mayıs 2026
O zaman değistirilmemesini mantıklı buluyorum bunu zaten önceki mesajlarımdada yazdım 5600 için masraf ya yapmasin ya da üst modele geçsin dedim performansda L3 cache gerektiği yer harici bir performans artısı olmayacak.
shiedae3
Başarılı
Düşündüm zamanında, @LH44 ile konuşmuştuk bayağı, en son sıfırdan sistem alınmasına karar verdik sırf bu yüzden![]()
Bence hazır yeni sisteme geçerken daha yüksek VRAM'lı bir ekran kartıda alırsın en azından yarım yamalak geçiş olmaz uzun süre götürür seni.
Ethem Efe
Üstün
AMD düşünüyorum şu an, bütçe artarsa NVIDIA bakacağım ama. Hele zamanı gelsin, bir konuşuruz onu.Bence hazır yeni sisteme geçerken daha yüksek VRAM'lı bir ekran kartıda alırsın en azından yarım yamalak geçiş olmaz uzun süre götürür seni.
shiedae3
Başarılı
O zaman değistirilmemesini mantıklı buluyorum bunu zaten önceki mesajlarımdada yazdım 5600 için masraf ya yapmasin ya da üst modele geçsin dedim performansda L3 cache gerektiği yer harici bir performans artısı olmayacak.
Dediğin doğru zaten ama arkadaş sonradan fark etti ticari kısmı. Kimse 5500 sisteme yanaşmıyor herkes bizim kadar bilgi sahibi olamıyor adam 5600'ün adını duymuş diye 5500 almak istemiyor. Satış hızını etkilemesi bile yeterli bir sebep.
Ethem Efe
Üstün
Oynadığım tek FPS oyunu CS 2 zaten Haftalık drop alıp çıkıyorum. Onun dışında sadece indie hikaye takılıyorum ama satış açısından hâlâ mantıklı olacaktır.
Dediğin doğru zaten ama arkadaş sonradan fark etti ticari kısmı. Kimse 5500 sisteme yanaşmıyor herkes bizim kadar bilgi sahibi olamıyor adam 5600'ün adını duymuş diye 5500 almak istemiyor. Satış hızını etkilemesi bile yeterli bir sebep.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet