Hayır hocam, Valorant'ta belirttiğim gibi 300-400 arası FPS alıyordum 5500 ile. O zaman R5 5600X diğer sistemde takılıydı 4070 Super ile o sistemde. Şu an R7 7800X3D var, R5 5600X boşta duruyor. Zaten parçaları satıp bu sistemide güncelleyeceğim. Geçen konusunu açtım, para koyuyorum kenara fakat şu anda bu FPS'leri almam saçma 5500 RX6600 ile. Sonuçta işlemciler aynı. Valorant'ta benden daha yüksek alıyor arkadaşım ve komik geliyor. CS'de aynı şekil. Tek fark Bodycam oynuyoruz, orada benim FPS'im daha tatmin edici ekran kartı kaynaklı fakat CS, Valorant'ta ben bu kadar düşük FPS görmedim. Sistem 2.5 senedir bende, bu şekilde normal değil.
Geçen sene FPS düşmesi yediğim için işlemcim çok ısınıyordu odam gereği, sıvı soğutma aldım sisteme işlemci 60 derece üstünü görmedi yazdan beri. ReviOS vardı sistemde 2 hafta önce başladı bu problem. LoL'de bile FPS düşmesi yemeye başladım. LoL'de 60-70 FPS almam normal değildir diye düşünüyorum. Format attım, AtlasOS'a geçtim, geri önceden de vardı. ReviOS'u denemek için kurdum, 3 ay kadar kullandım. O zamandan beri FPS'lerim düşük CS, Valorant'ta düzelmedi.