İşlemciyi ve ekran kartını satıp R5 5600'ü R5 5600G yapıp kalan parayla SSD yükseltmesi yapılabilir. O şekilde açamayacağı oyun olmaz.

Şu an bu durumda oynayabileceğin en fazla Half Life 2, Mafia 2, Max Payne 2, NFS eski seri, Age2 ve 3, GTA 3 gibi oyunlar olur.

Az kullanmadım o kartı, ben CraftRise, NFS MW2 (30 FPS civarı), CS 1.6, GTA SA oynuyordum. Güzel oyunlardır.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemciyi ve ekran kartını satıp R5 5600'ü R5 5600G yapıp kalan parayla SSD yükseltmesi yapılabilir. O şekilde açamayacağı oyun olmaz.

Şu an bu durumda oynayabileceğin en fazla Half-Life 2, Mafia 2, Max Payne 2, NFS eski seri, age2 ve 3, GTA 3 gibi oyunlar olur.

Zaten eski islemcim 5600G idi. Onu satip bunu aldim. Yeni GPU alana kadar goruntu almak icin 9500GT'yi kullanıyorum.

Zaten eski islemcim 5600G idi. Onu satip bunu aldim. Yeni GPU alana kadar goruntu almak icin 9500GT'yi kullanıyorum.

Bilmiyordum, o zaman yazdığım ters olmuş ama konuda belirtseydin keşke. Yine de oyunları önerdim ek olarak Sabetour bakabilirsin, kimsenin bilmediği gizli bir cevher. Assassin Creed'ler popüler değilken AC + Mafia karışımı bir oyun yapmış adamlar, hikayesi güzel.