Kasada 1 tane fan görebildim, hava akışı olmuyor kasa da ve bu normaldir.
Bütçe düşükse

Ortalama bütçe:

O kasaya beyaz soğutucu gider.

Bütçe düşükse.

Ortalama bütçe:

224 XT gereksiz pahalı bu arada.

O kasaya beyaz soğutucu gider.

224 XT gereksiz pahalı bu arada.
Bütçe düşükse

Ortalama bütçe:

214XT ve 224XT, ikisi de gereksiz pahalı ve fiyatına göre kötü modeller.
1200'e Burst gibi bir dev varken, alınmaz.

100TL farkla anakart ARGB destekliyorsa bu da güzel olur. Beyaz-beyaz yakışır.

Merhaba,

https://www.hepsiburada.com/dragos-...yaz-gaming-bilgisayar-kasasi-p-HBCV000066DYRH Bu kasayla beraber R5 5600 sistemime kule tipi soğutucu arayışındayım mevcut stok fan ile sistem 80-90 derece aralığında geziyor yük altında.

Linkteki kasa iyi midir? Eğer kasa öneriniz varsa ona da açığım şimdiden teşekkürler.
3.8K o kasaya da verilir mi bilemedim açıkçası. Tek fanla geliyor bir de. Öne de 3 fan almanız lazım. Hurdacıdan alınmış gibi durmaması için de beyaz alacağınızı düşünürsek 4.5K'ya falan gelir. Baya pahalı geldi bana.

@pawEn @Ehwenisher @xBN değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Ortalama bütçem 6 bin TL civarı fakat eğer daha iyi olur dediğiniz bir parça varsa bütçemi artırabilirim. Amacım uzun vadede sorunsuz kullanım sağlamak. Kasa + fanlar dahil önerilerinizi bekliyorum.

214XT ve 224XT, ikisi de gereksiz pahalı ve fiyatına göre kötü modeller.
1200'e Burst gibi bir dev varken, alınmaz.

100TL farkla anakart ARGB destekliyorsa bu da güzel olur. Beyaz-beyaz yakışır.

3.8K o kasaya da verilir mi bilemedim açıkçası. Tek fanla geliyor bir de. Öne de 3 fan almanız lazım. Hurdacıdan alınmış gibi durmaması için de beyaz alacağınızı düşünürsek 4.5K'ya falan gelir. Baya pahalı geldi bana.

@pawEn O bütçeye daha iyi hangi kasalar alınır? Yazarsanız bir çok kişiye yardımı dokunabilir