Detaylar
Kim cevapladı?Yusuf7878
Yetkin
- Makaleler
- 14
Ucuz olmasının nedeni kalitesiz olması. Diş macunu sürsen aynı etkiyi bırakır yüksek ihtimalle.İşlemci ve ekran kartı için kullanacagım. Ayrı şekilde de alabilirim bir de bu termal macun dikkatimi çekti, neden bu kadar ucuz?
-Ryzen 5 5600.
-RX 6600 XT.
Bütçe nedir?
Jeff_Hardy
Becerikli
Cooler Master Cryofuze öneririm.
Diş macunu sür daha iyi bu paraya macun alınmaz.
dalmatianpelican
Yetkin
Bu sitede kargo ücreti var 100 TL civarlarında.İşlemci ve ekran kartı için kullanacagım. Ayrı şekilde de alabilirim bir de bu termal macun dikkatimi çekti, neden bu kadar ucuz?
-Ryzen 5 5600.
-RX 6600 XT.
Th3RealKayseriLee
Yetkin
En son kullandığımda soğutma performansı iyiydi. Daha uygun fiyatlı ve daha iyisi varsa bilemiyorum.
MX6 al geç. Daha pahalıya, daha az miktara ve getirisi 1-1.5 derece için daha fazla paraya gerek yok.
Ekran kartı içinde kullanacağını fark ettim. Amazon'dan Helios veya AliExpress'ten PTM7950 al. Bir daha macun sürmezsin.
Ekran kartı içinde kullanacağını fark ettim. Amazon'dan Helios veya AliExpress'ten PTM7950 al. Bir daha macun sürmezsin.
Thermalright TF7 2g Termal Macun
Thermalright uzun zamandır yüksek performanslı termal macun geliştirmeye kendini adamıştır
TF7 öneririm. Ekran kartına da uygun işlemciye de.
Ucuz olmasının nedeni kalitesiz olması. Diş macunu sürsen aynı etkiyi bırakır yüksek ihtimalle.
Bütçe nedir?
Ceza yedim o yüzden yazamadım bütçem Max 300 TL.
Ceza yedim o yüzden yazamadım bütçem maksimum 300 TL.
MX6 alabilirsin ama ekran kartında performansını koruyamıyor. Hemen pomp out yapıyor.