R5 5600 ile RX 9060 XT 16GB 1080p çözünürlükte darboğaz yapar mı?

Selamlar,

Dün akşam RX 9060 XT 16GB ekran kartını aldım. İşlemci olarak Ryzen 5 5600 kullanıyorum. 1080P'de darboğaz yapar mı?
Oynadığın oyuna göre değişiyor, CPU yüklü oyunlarda darboğaz yaşarsın. Normal AAA oyunlarda sorun olacağını sanmıyorum.

Herhangi bir sorun olmaz incelemelere bakabilirsiniz rahatlikla kullanabilirsiniz.

Sadece çok ağır CPU kullanan oyunlarda grafikleri yükseltip GPU'ya yük vermeye çalışın.

Selamlar,

Dün akşam RX 9060 XT 16GB ekran kartını aldım. İşlemci olarak Ryzen 5 5600 kullanıyorum. 1080P'de darboğaz yapar mı?
Merhaba aldığınız kart ulaştı mı ? Performansı nasıl ? Bende de aynı işlemci var. Almayı düşünüyorum kartı. Bir kararsız kaldım. Cevabınız için teşekkürler.

Merhaba aldığınız kart ulaştı mı ? Performansı nasıl ? Bende de aynı işlemci var. Almayı düşünüyorum kartı. Bir kararsız kaldım. Cevabınız için teşekkürler.
Merhaba. Evet elime ulaştı. Açıkçası performansa büyük ölçüde etki edecek bir darboğaz yaşamadım. Rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Merhaba. Evet elime ulaştı. Açıkçası performansa büyük ölçüde etki edecek bir darboğaz yaşamadım. Rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Teşekkür ederim. O zaman gidip alayım bende 32 Gb ram yapmıştım. B550 anakart almıştım onları değiştirmeye kıyamadım da. Sorma istedim. 2K monitörüm de var. Biraz daha giderim inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…