Detaylar
Kim cevapladı?Koneko Toujou
Üstün
CS 2 oynarken işlemci çok ısınıyor. Ekran kartı 70 derecelerde gezerken işlemci kor gibi. Stok fan var üstünde. Soğutucu gerekiyorsa tavsiye alabilir miyim?
Teşekkürler.
Eki Görüntüle 251699
Şiddetle Thermalright Phantom spirit öneririm.
Thermalright Spirit modeli şu an indirimde. 2.000 TL fiyatı var. Al ömürlük kullan.CS 2 oynarken işlemci çok ısınıyor. Ekran kartı 70 derecelerde gezerken işlemci kor gibi. Stok fan var üstünde. Soğutucu gerekiyorsa tavsiye alabilir miyim?
Teşekkürler.
Eki Görüntüle 251699
Son düzenleyen: Moderatör:
Yani bunun sebebi stok fan kullanmanız olabilir. Bununla beraber işlemcinizin silikon kalitesi size kötü denk geldiyse, bu da sıcaklığın daha yüksek olarak çalışmasına sebebiyet verebilir.
Son düzenleyen: Moderatör:
lazye
Üstün
- Makaleler
- 1
PBO ile all Core -15 co ver. R5 5600 olup da henüz -15 co yapamayan bir işlemci göremedim. Bu durumda en az 10 derece işlemcin soğuk çalışacaktır. Hiçbir şey yapmadan R5 5600 kullanmak ile R5 3600 kullanmak bana göre oyunlarda birebir aynı performansı veriyor diyebilirim. Şu an işlemcin en iyi ihtimalle R5 3600 ile aynı performansı veriyor.
racooss
Yetkin
- Makaleler
- 1
Valla hocam, 1.5 senedir bu şekilde. Aldığımdan beri açmadım.Ben de aynı işlemciyle kullanıyorum ama sıcaklık en fazla 60 oluyor, oturtmamış olabilir misin?
Hakanyldrm
Çalışkan
Stok fanla bu işlemciler kullanılmaz, en ucuz kule tipi soğutmalar bile daha iyi iş görür.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet