Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Zebellah

Uzman
AMD Ryzen 5 5600 işlemci Microsoft'un sitesinde Windows 11 desteklemiyormuş gibi gözüküyor. Nette çoğu kişi desteklediğini ve bypass vs. yapmadan yüklendiğini söylüyor. Anakart TPM desteği mevcut, ilgili işlemci ile bilgisi tecrübesi olanlar yardımcı olabilir mi?

1744299117793.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Benim işlemcide aynı Ryzen 3 2200G APU sistem, Windows 11 ilk zamanlarda işlemci kontrolü bypass yöntemiyle yüklemiştim, çocuk kullandığından fark etmemiştim, geçen gün kontrol ettiğimde ekim 24'ten beri güncelleme almıyor olduğunu gördüm, aynı işlemci ile Windows 11'e devam nasıl edebilirim?

23H2 sürümündeyseniz 24H2'ye yükseltin eğer TPM2.0 ve Secure Boot varsa bypass etmenize gerek yok sadece yükseltme yaparken sorun yaşarsınız onun dışında ISO ile kurulum yaparken TPM2.0 ve Secure Boot olduğu için kurulumu sorunsuz yapabilirsiniz.
AMD Ryzen 5 5600 işlemci Microsoft'un sitesinde Windows 11 desteklemiyormuş gibi gözüküyor. Nette çoğu kişi desteklediğini ve bypass vs. yapmadan yüklendiğini söylüyor. Anakart TPM desteği mevcut, ilgili işlemci ile bilgisi tecrübesi olanlar yardımcı olabilir mi?

Eki Görüntüle 139487

Benim resmi olarak desteklemeyen Ryzen 3 2200G işlemcim ile 7 aydır Windows 11 Insider Dev kanalındayım. 16 GB RAM TPM2.0 ve Secure Boot olan çoğu cihazda Windows 11'in sıkıntısız kullanılabileceğini düşünüyorum.