R23'te Single Core 1485 pts, Multi Core ise 11818 pts çıktı 10'ar dakikalık testlerde. Resimde Single Coreda dereceleri veriyorum, bir de Prime95 denerim vakit bulunca, şükür kapanma falan olmadı.
Ratio 46.50 yapıp voltajı olabildiğince düşürün test ederken Prime95 kullanın AIDA64 filan vız gider. Cinebench R23 paylaşsaydınız bir de görseydik işlemcinin karın kaslarını
Hocam ekledim üstteki mesaja sonuçları, bir bakar mısın? Ayrıca 46.00'da 1.30V ile Prime95 Maksimum testte 5 dakikalıkta 90-92 derece oldu. Kasada toplam 6 fan var ve onları da Dragon Center ile en azı 1000RPM olacak şekilde ayarladım. CPU fanı otomatikte bıraktım sadece. 1.25V ile denemiştim az evvel ama o kapandı Max testte.
Dostum ben şu alttaki videoyu izleyerek yaptım, Negative 30'u +200MHz'yi nereye gireceğimi bilmiyorum açıkcası Anakartım MSI B550M PRO-VDH model. BIOSum güncel ama dediğim gibi tam vakıf değilim OCye.
Bir de BIOSta hiç ellenmeden DEFAULT hale nasıl dönerim?
Default ayarlara F6 ile döndüm, ana yardım menüsünün hali şu fotoda:
PBO'ya +200 ve ve 30 negative yap demiştin, onları bir açıklasan hallederim sanırım. Çok sağ ol desteğin için
Default ayarlara F6 ile döndüm, ana yardım menüsünün hali şu fotoda:
PBO'ya +200 ve ve 30 negative yap demiştin, onları bir açıklasan hallederim sanırım. Çok sağ ol desteğin için