Dostum dediğin ayarları aynen yaptım ve demin Cinebench R23te single core 1508pts verdi, benim manuel OC ile sabah sonuç 1485pts idi ve ayrıca HW monitörle baktım 43-45 dereceyi aşmadı, tükettiği enerji de 36W ortalama.
Multi core ve Prime95 ile de test yapıp atacam buraya...
Dostum dediğin ayarları aynen yaptım ve demin Cinebench R23te single core 1508pts verdi, benim manuel OC ile sabah sonuç 1485pts idi ve ayrıca HW monitörle baktım 43-45 dereceyi aşmadı, tükettiği enerji de 36W ortalama.
Multi core ve Prime95 ile de test yapıp atacam buraya...
Tamam orası Auto kalacak. @korro Cinebench R23 testi yaparken sol üstteki file sekmesini tıklatın ve advanced benchmark açın ve aşağıdaki maksimum test duration çıkacak OFF yapıp test edin. 10 dakika boşuna beklemeyin.
Tamam orası Auto kalacak. @korro Cinebench R23 testi yaparken sol üstteki file sekmesini tıklatın ve advanced benchmark açın ve aşağıdaki maksimum test duration çıkacak OFF yapıp test edin. 10 dakika boşuna beklemeyin.
Hocam Multi Core testi yaptım Cine23'te, o da sabahkinden çok az düşük çıktı 11662pts, sabah manuelle 11818pts çıkmıştı.
Bir de Prime95 koşturayım extremede 5 dakikalık.
Hocam Multi Core testi yaptım Cine23'te, o da sabahkinden çok az düşük çıktı 11662pts, sabah manuelle 11818pts çıkmıştı.
Bir de Prime95 koşturayım extremede 5 dakikalık.
Hocam Prime95 ile MAX testi yapıyordum ama daha 2. dakikada PC reset attı, derece 74 idi oysaki. Bir problem olur mu, yoksa High ile test mi edeyim MAX yerine?
Hocam Prime95 ile Max testi yapıyordum ama daha 2. dakikada PC reset attı, derece 74 idi oysaki. Bir problem olur mu, yoksa High ile test mi edeyim Max yerine?
alpha5: Fixed a bug that prevented the automatic test mode to resume the test if the crash happened on core 0 (fixes #89) alpha4: Fixed a bug with Linpack's path AGAIN The Automatic Test Mode un...
github.com
İşlemcinizin en fazla kaç derece olmasına tahammül edebilirsiniz? Ona göre Throttle Limit koyup hata ayıklama yapacağız. Throttle Limit belirledikten sonra yukarıdaki programı çalıştıracağız.
Prime95'te High ile test yaptım değerler fotoda hocam, bu sefer kapanma veya uyarı gelmedi. Maximum testinde reset atması bir sorun yaratır mı oyunlarda falan? Gerçi çok CPU kasan oyunlar oynamam ama genelde.