R5 5600 işlemcinin overclock değerleri nasıl?

Prime95'te High ile test yaptım değerler fotoda hocam, bu sefer kapanma veya uyarı gelmedi. Maximum testinde reset atması bir sorun yaratır mı oyunlarda falan? Gerçi çok CPU kasan oyunlar oynamam ama genelde.

Yukarıdaki test ile halledeceğiz.

Log'da hata yok fakat testin en az 1.5-2 saat sürmesi lazım. Şu an All Core Negative 30 olarak mı test ettiniz? Throttle limit soruma cevap vermediniz, sorumu yanıtlayınız.
Throttle Limit'i nereden ayarlıyoruz? Ben testi başlattım 9-10 dakika kadar sonra geldiğimde PC resetlenmişti kendisi. Klasörden logları buldum yükledim sadece. Ve evet All Core Negative 30 yani her şey dediğin gibi hocam.

BIOS'a girip ayarladığımız yerdeki Throttle Limiti diyorum, bana işlmecinin şu dereceye kadar çıkmasını istiyorum diyin onu girelim. Başarabilirsin inanıyorum sana

BIOS'a girip ayarladığımız yerdeki Throttle Limiti diyorum, bana işlmecinin şu dereceye kadar çıkmasını istiyorum diyin onu girelim. Başarabilirsin inanıyorum sana
95 dereceye ayarlı sanırım default olarak o, ama istersen 90 yapayım orayı hocam, sen daha iyi biliyorsun ne yapayım?

95 dereceye ayarlı sanırım default olarak o, ama istersen 90 yapayım orayı hocam, sen daha iyi biliyorsun ne yapayım?

74 girin yeter. Kaydedip çıkın ve Core Cycler ile testi başlatın. Testi sonlandırma kısayolu Ctrl+C'dir. FATAL ERROR alınca hata veren çekirdeğe özel voltaj vereceğiz. BIOS'tan Global C-State ayarınıda kapatalım. Arama kısayolunu kullanabilirsiniz. Fotoğraf atın ama.

Global de kapattım. Bios fotosu...

Dosya Ekleri

• 17339468697074480852059567975359.webp
    621,4 KB · Görüntüleme: 62
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…