Hocam teşekkür ederim onu müsait olunca yapacağım. Kusura bakmayın aklıma takıldığı için soruyorum. Bu ReSize BAR neden CSM kapanınca sorunsuz olarak sistem açılıyor? Sistemi UEFI olarak kurmuştum. Anakart değiştikten sonra böyle olmaya başladı. Tekrar kurulum mu yapmam gerekiyor?

Eki Görüntüle 168377

@Ehwenisher @AceTeq hocalarım bu hali nasıl? MOSFET soğutucu, macun ve 6 tane fan sipariş edeceğim bugün.

Skor daha iyi, sıcaklıklar da anakarta göre normal görünüyor.

Skor daha iyi, sıcaklıklar da anakarta göre normal görünüyor.

Yapay zeka sadece Curve ayarı verdi. Kesin açılmaz dedim. Başta -30 denettirdi bazı çekirdeklere. Test bittikten sonra sistem kilitlendi. Böyle olunca bir tık daha geri çekti. Sonuç böyle hocam. Eskisine nazaran iyi ise bunu geliştirebilir miyiz?

Elimde iki tane macun var. Büyük ihtimalle ikisi de iş yapmaz ama yine de söyleyim. Biri PT-G3606 diğeri de TF4.

Yapay zeka sadece curve ayarı verdi. Kesin açılmaz dedim. Başta -30 denettirdi bazı çekirdeklere. Test bittikten sonra sistem kilitlendi. Böyle olunca bir tık daha geri çekti. Sonuç böyle hocam. Eskisine nazaran iyi ise bunu geliştirebilir miyiz?

MOSFET'ler iyi olsaydı +200MHz verebilirdik ama bu durumda daha fazlası zarar. İki macunda asagi yukarı aynı kalite.

MOSFET'ler iyi olsaydı +200MHz verebilirdik ama bu durumda daha fazlası zarar.

Mosfetlerin bulunduğu bölümün hemen yukarısında ki alana fan taksak nasıl olur? Single için skoru aşağı bırakıyorum.

1753867555310.webp

Şu tarz bir şey alsam iş yapar mı?

Şimdi fark ettim de senin 3.3 volt kanalını bir kontrol et 2volta düşmüş görünüyor, sensör arızası değilse m2 bile yanabilir.