R5 5600 & MSI B550-A PRO & ADATA XPG D35 DDR4-3600 alt zamanlama kararsızlığı

Hocam ama benim çift sayı takıntım var 3733 falan böyle ara değerler istemem ama. Ne yapabiliriz sizce?
FCLK'yı etkilememesi adına RAM'i stok XMP haline çekip onun üstüne ayar yapmamız gerek. Yarın mı yapalım şimdi mi ya da yapmak istiyor musun O biraz bellek kontrolcü silikon şansına kalmış bir şey. Ben 5800X ile 1967 FCLK yapabiliyordum, sweet spot orasıydı. Silikona göre değişiyor.

Frekansa gerek yok bence yahu, 3600 zaten 1800 MHz FCLK oluyor 1:1 10 ns yeterli bence. @CRT_User, @BerkayZ87 ellerinize sağlık çok teşekkür ederim, işlemcimin modeli 2 model yükseldi . Siz melek falan mısınız yahu?

Frekansa gerek yok bence yahu, 3600 zaten 1800 MHz FCLK oluyor 1:1 10 ns yeterli bence. @CRT_User, @BerkayZ87 ellerinize sağlık çok teşekkür ederim, işlemcimin modeli 2 model yükseldi . Siz melek falan mısınız yahu?
10 ns çok iyi değer, testleri de iyice yaparsan tam oturuyorsa güle güle kullan. Bazen RAM'lar sıcak olunca error düşüyor. Soğutması iyiyse 10 numara kullanılır. Benim bellekler 45C'den sonra patlıyor mesela.

10 ns çok iyi değer, testleri de iyice yaparsan tam oturuyorsa güle güle kullan. Bazen RAM'lar sıcak olunca error düşüyor. Soğutması iyiyse 10 numara kullanılır. Benim bellekler 45C'den sonra patlıyor mesela.
Uzun vadeli test yapacağım. 1.5 saat onu çalıştırayım sonra large ffts çalıştırayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…