Scoti
Çalışkan
Merhaba, ETS 2 de oyunda garip bir ağırlık hissi alıyorum. Sinyaller geç yanıyor frene bastığımda veyahut hızlandığımda oyun geç tepki veriyor ve Truckers MP'de 110 sınırı olmasına rağmen diğer insanlar 110 sabit giderken bana yetişebiliyor aşağıda bırakacağım videoya bakın 75FPS sabit ilerlerken FPS'im 80'lere cıkmasına rağmen sinyaller yavaşlıyor oyuna ağırlık çöküyor sonrasında %75 ölçeklemede dörtlü normal hızda yanarken %400 ölçeklemede ağırlaşıyor ilk normal yanıp sonradan ağırlaşma başlıyor hatta yolda giderken kendi kendine hızlanıp yavaşlıyor çözümünü bilen var mı?
R5 5600.
ASUS Dual 2060 EVO.
8x2 cruccial Ballistix.
Bu arada bu sorun yeni başladı eskiden yoktu aynı sistemde RX 570 ekran kartı ile oynuyordum geçenlerde yine burada konu açarak temiz 2060 upgrade yaptım artık kasmadan oyun oynayabiliyorum fakat bu sefer böyle bir muhabbet çıktı ekran kartını taktıktan sonra temiz format attım Windows 11 kullanıyorum.
R5 5600.
ASUS Dual 2060 EVO.
8x2 cruccial Ballistix.
Bu arada bu sorun yeni başladı eskiden yoktu aynı sistemde RX 570 ekran kartı ile oynuyordum geçenlerde yine burada konu açarak temiz 2060 upgrade yaptım artık kasmadan oyun oynayabiliyorum fakat bu sefer böyle bir muhabbet çıktı ekran kartını taktıktan sonra temiz format attım Windows 11 kullanıyorum.
Son düzenleme: