Scoti

Çalışkan
Merhaba, ETS 2 de oyunda garip bir ağırlık hissi alıyorum. Sinyaller geç yanıyor frene bastığımda veyahut hızlandığımda oyun geç tepki veriyor ve Truckers MP'de 110 sınırı olmasına rağmen diğer insanlar 110 sabit giderken bana yetişebiliyor aşağıda bırakacağım videoya bakın 75FPS sabit ilerlerken FPS'im 80'lere cıkmasına rağmen sinyaller yavaşlıyor oyuna ağırlık çöküyor sonrasında %75 ölçeklemede dörtlü normal hızda yanarken %400 ölçeklemede ağırlaşıyor ilk normal yanıp sonradan ağırlaşma başlıyor hatta yolda giderken kendi kendine hızlanıp yavaşlıyor çözümünü bilen var mı?
R5 5600.
ASUS Dual 2060 EVO.
8x2 cruccial Ballistix.

Bu arada bu sorun yeni başladı eskiden yoktu aynı sistemde RX 570 ekran kartı ile oynuyordum geçenlerde yine burada konu açarak temiz 2060 upgrade yaptım artık kasmadan oyun oynayabiliyorum fakat bu sefer böyle bir muhabbet çıktı ekran kartını taktıktan sonra temiz format attım Windows 11 kullanıyorum.

Son düzenleme:
Hocam TurkNet fiber kullanıyorum daha önce böyle bir problem yoktu dedigim gibi ekran kartını değiştirdikten sonra yaşamaya başladım acaba NVIDIA'nın klip özelliği açık oldugu için olabilir mi? 60FPS kayıt alıyorum ayrıca her oyuna girdigimde klip alma kapanıyor kendim manuel acıyorum AMD'de hep açık kalıyordu bu sinir bozucu çünkü açık sanıyorum kapalı oldugundan kaçıyor klipler.

Hocam TurkNet fiber kullanıyorum daha önce böyle bir problem yoktu dedigim gibi ekran kartını değiştirdikten sonra yaşamaya başladım acaba NVIDIA'nın klip özelliği açık oldugu için olabilir mi? 60FPS kayıt alıyorum ayrıca her oyuna girdigimde klip alma kapanıyor kendim manuel acıyorum AMD'de hep açık kalıyordu bu sinir bozucu çünkü açık sanıyorum kapalı oldugundan kaçıyor klipler.
Kayıt alıyorsan olabilir kayıt kapalı iken sorun devam ediyor mu?

Kayıt alıyorsan olabilir kayıt kapalı iken sorun devam ediyor mu?

Yok hocam denedim kayıt acıkken kapalıyken performansa gram etkisi yok NVIDIA'yı bu yüzden seviyorum ama sorun devam ediyor hatta konuya yazmak için Alt Tab atayım dedim Alt Tab atınca sinyaller düzeliyor geri oyuna gelince yine bozuluyor oyun arkaplandayken normal calısıyor ayarlarından FPS'i 30a sabitlersem düzeliyor FPS sınırını 60 yapınca tekrar başlıyor GeForce NOW'dan oynuyor gibiyim şu an.

Son düzenleme: