R5 5600 & RTX 2060S sisteme GPU yükseltmesi yapılmalı mı?

Saf güçte 3070 daha güçlü olabilir, emin değilim tam ama teknoloji olarak falan tabii ki 5060. Nvidia zaten yeni ve giriş serilerinde kart değil, yazılım, teknoloji vs satıyor. FG dahi kullanmıyorum ben. Görüntüyü çamurlaştırıyor fake kareler. Fiyat baremin 15-16'ysa ama çok mantıklı olur 5060. Uzun bir süre de kullanırsın diye tahmin ediyorum. 8 GB yüzünden ultra değil, high oynarsın en kötü önümüzdeki yıllarda da. 10-11'e 3070 de iyi fiyat. Biraz pazarlıkla düzgün bir 3070 de iyi gidebilir ama 5060 kadar uzun ömürlü olmaz diye tahmin ediyorum. Piyasada en ucuz Palit, Inno3D, Gainward, Gigabyte var. Gaiward kullanmadım ama hepsi tercih edilebilir. Zaten giriş seviye olduğu için spğutma sorunu da yaşamazsın. Ben Inno3D kullanıyorum. Memnunum karttan. Giriş olmasına rağmen fena iş çıkarmıyor. En ucuz hangisiyse tercih edilebilir. Ben Gigabyte tercih ederdim ilk olarak.

1080p oynuyorum zaten VRAM çok sorun yapmaz diye düşünüyorum Gigabyte Windforce Amazon'da 6 taksit vade farksız buldum onu alacağım bu akşam.

Sipariş verdim arkadaşlar teşekkürler yardımlarınız için.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…