R5 5600 & RTX 4060 sistem GTA VI kaldırır mı?

Capone

Uzman
GTA 6 arifesine girdik, fiyatı 80 dolar olarak çıktı. Malum, PC'ye çıkması da daha çok var; en az 1 yıl kadar. Konsolum yok, Series S almak istiyorum. 2. el 10K bandında. Oynamak için 1080p 30 FPS oynarsın deniliyor ama bendeki PC'de RTX 4060 ekran kartlı ve R5 5600 işlemcili sistem var. Yenileyecek bütçem yok şu an, belki ileride anca olur. 2-3 seneye beklesem mi? PC çıkmasını kaldırır mı, oynar mıyım rahat? Rockstar biliyorsunuz, konsola çok iyi optimizasyon yapıyor ama PC'ye öyle değil.

Herseyi son ayara çekerek kaldırmaz tabiki ama ayar yaparak oynatır.

Orta veya düşük ayarlar diye tahmin ediyorum.

Custom ayarlarda 60 FPS.

RTX 4060 yabana atılacak bir kart değil. 1080p'de düşük-orta detaylarda DLSS kullanarak oynatır diye düşünüyorum. Bu oyunu 1660-6500XT seviyesinde GPU'su olan Series S bile iyi kötü oynatacağına göre 4060'lı sistemde her halükarda oynarsınız.

Şu an 007 First Light'ta bile DLLS açık 1080p yüksek ayarda 80-100 arası FPS alıyorum, akıcı olarak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı işlemci, aynı karta sahibim. 1080p, Medium, DLSS Quality, Preset bilmem kaçta 60 FPS'lerde oynatır diyorum sadece tahmin. Tabii en önemlisi doku kalitesi zaten, RDR 2'de en çok o görüntüyü etkiliyordu. Onu fulleyip diğerlerini kısmaktan bahsediyorum. Atıyorum gölgeler mesela çok düşürür FPS'i. Onları gerekirse Düşük ayara falan çekeriz gibi gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…