vlsxk

Çalışkan
4070 5600 kullanıyorum ve yüklediğim driver FPS düşmesi yaptığı için eski driveri Google'dan indirip kurdum ve sonrasında oyunlarda FPS de ciddi düşüşler başladı ilk başta driver değişince bir süreliğine düzeliyordu fakat düzelmiyorda şu an GTA 5 de mesela benchmarkt 60 70 en fazla 90 FPS alıyorum ve bu diğer kullanıcılara göre aşırı düşük her oyunda böyle örnek bundan verdim yani bilgisayarda neden olduğunu bilmediğim performans düşüklüğü var ve bu sorun sonradan çıktı anlattığım gibi yardımcı olabilecek anlayan birisi varsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam,

Öncelikle o işlemci ile darboğaz yaşıyorsun. GTA 5'de ekstra yaşarsın. GPU ve CPU kullanımına bakabilirsin. Hele ki 1080p ise kaçınılmaz. Sana önerim grafikleri en üst'e çek. Msaa 4x yapabilirsin. Ekran kartını yük bindirip en azından sabit bir fps alırsın.

Selam,

Öncelikle o işlemci ile darboğaz yaşıyorsun. GTA 5'te ekstra yaşarsın. GPU ve CPU kullanımına bakabilirsin. Hele ki 1080p ise kaçınılmaz. Sana önerim grafikleri en üst'e çek. MSAA 4X yapabilirsin. Ekran kartını yük bindirip en azından sabit bir FPS alırsın.

Hocam ben önceden bu sorunu yaşamıyordum darboğaz olsa sonradan oluşmazdı bence bu sorun önceden her şey normaldi FPS de gayet iyiydi ne oldu bilmiyorum şu an.

Buradan güncel Game Ready sürücüsünü indirmeyi deneyebilirsin.

Bir de BIOS'un son sürüm olduğundan emin ol.

Sürücüler güncel ve BIOS'la alakalı olduğunu düşünmüyorum aynı BIOS'ta normaldi her şey sonradan oluştu sorun.