Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 1 Ocak 2025
- Makaleler
- 17
Ekran kartın desteklemiyor istesen de kullanamazsın bu özelliği.
Anladım hocam. Bir de sorum: CSM kapatınca tekrar açılıyor ama Secure Boot'um açık. W11 kullanıyorum. A320MK Prime BIOS eski, 6042. Ne yapabiliriz?Ekran kartın desteklemiyor istesen de kullanamazsın bu özelliği.
Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS güncelledikten sonra sistem açılmazsa?
AceTeq
Üstün
Açılır, BIOS sürümü milattan kalma değil.
- Makaleler
- 17
BIOS güncellemesi sanılan kadar korkunç bir şey değil, birkaç dakika süren basit bir işlem sadece. Endişe edecek bir şey yok, doğru sürümü indir yeter.
BIOS güncellemesi sanılan kadar korkunç bir şey değil, birkaç dakika süren basit bir işlem sadece. Endişe edecek bir şey yok, doğru sürümü indir yeter.
Teşekkürler hocam, yapacağım. Bir gün bir sorum var: Recep abinin videosunu izledim ama EZ Flash'tan BIOS dosyasını seçip alttaki bar bitene kadar bir şey yapmıyoruz, böyle değil mi? Sonra yeniden başlayınca bilgisayar BIOS'a giriyor kendiliğinden, sanırım oradan DOCP açacağız, değil mi? CSM ayarı açıksa kapalı mı yapmalıyım o anda ve bir sorum olacak. BIOS güncellendikten sonra CSM açık diye Secure Boot'u otomatik kapatırsa, Windows 11 kurulu gelmezse, böyle bir durum söz konusu mu?Açılır, BIOS sürümü milattan kalma değil.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet