R5 5600-RX 6700 sistemde oyunlarda düşük ekran kartı kullanımı sorunu

dandadan

Uzman
Yer
Antalya
Bu sorunu şu an tespit edebildiğim kadarıyla LoL ve War Thunder'da yaşıyorum (diğer oyunlarda da yaşamam muhtemel). LoL'de çok daha nadir olmak üzere oyun oynarken ekran kartı kullanımı bir anda 0 oluyor ve bundan mütevellit oyuna drop giriyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Grafik ayarları bölümünden Lol'ün ve War Thunder'ın ".Exe" dosyasını seçerek "Yüksek performans" moduna alın.

Klasik AMD sorunu, Allah yardımcınız olsun. Foruma bakın, kaç tane AMD kartından sorun yaşayanlar var. Ben 7700XT de sorun yaşayıp sattım, RTX 4070 alacağım NVIDIA'nın gözünü seveyim.

Hocam sorun AMD kartta gibi duruyor. @3035 ve @Caner Uncu arkadaşlarımda aynı sorunun kurbanı.
Ek olarak ben de hocam, şükür satabildim ama.

Bende sonraki ay veya 3 ay sonra RTX 4060 veya 4070 kartlarından birine geçeceğim.

Ben 3 tane AMD kart değiştirdim üçünde de micro stuttering sorunundan oyun oynanmıyor. Son AMD kartını servise yolladım. Dört gözle iade kararını bekliyorum. Bundan böyle asla amd'nin yanına bile yaklaşmayacağım.

Bende sonraki ay veya 3 ay sonra RTX 4060 veya 4070 kartlarından birine geçeceğim.
Vallahi ben 3060 12 GB ve 3060 ti bile razıyım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…