Bu sorunu şu an tespit edebildiğim kadarıyla LoL ve War Thunder'da yaşıyorum (diğer oyunlarda da yaşamam muhtemel). LoL'de çok daha nadir olmak üzere oyun oynarken ekran kartı kullanımı bir anda 0 oluyor ve bundan mütevellit oyuna drop giriyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Detaylar
Kim cevapladı?Geraltın kılıcı
Üstün
Grafik ayarları bölümünden Lol'ün ve War Thunder'ın ".Exe" dosyasını seçerek "Yüksek performans" moduna alın.Bu sorunu şu an tespit edebildiğim kadarıyla LoL ve War Thunder'da yaşıyorum (diğer oyunlarda da yaşamam muhtemel). LoL'de çok daha nadir olmak üzere oyun oynarken ekran kartı kullanımı bir anda 0 oluyor ve bundan mütevellit oyuna drop giriyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
İşe yaramadı.Grafik ayarları bölümünden Lol'ün ve War Thunder'ın ".Exe" dosyasını seçerek "Yüksek performans" moduna alın.
Androidin50tonu
Yetkin
Hocam drop girdiğinde işlemcinizin sıcaklığı kaç derece oluyor ?
Geraltın kılıcı
Üstün
Normal sıcaklıklar, 70 derece gibi.Hocam drop girdiğinde işlemcinizin sıcaklığı kaç derece oluyor ?
Bu sorunu şu an tespit edebildiğim kadarıyla LoL ve War Thunder'da yaşıyorum (diğer oyunlarda da yaşamam muhtemel). LoL'de çok daha nadir olmak üzere oyun oynarken ekran kartı kullanımı bir anda 0 oluyor ve bundan mütevellit oyuna drop giriyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Klasik AMD sorunu, Allah yardımcınız olsun. Foruma bakın, kaç tane AMD kartından sorun yaşayanlar var. Ben 7700XT de sorun yaşayıp sattım, RTX 4070 alacağım NVIDIA'nın gözünü seveyim.
Ek olarak ben de hocam, şükür satabildim ama.Hocam sorun AMD kartta gibi duruyor. @3035 ve @Caner Uncu arkadaşlarımda aynı sorunun kurbanı.
Geraltın kılıcı
Üstün
Bende sonraki ay veya 3 ay sonra RTX 4060 veya 4070 kartlarından birine geçeceğim.Klasik AMD sorunu, Allah yardımcınız olsun. Foruma bakın, kaç tane AMD kartından sorun yaşayanlar var. Ben 7700XT de sorun yaşayıp sattım, RTX 4070 alacağım NVIDIA'nın gözünü seveyim.
Ek olarak ben de hocam, şükür satabildim ama.
Ben 3 tane AMD kart değiştirdim üçünde de micro stuttering sorunundan oyun oynanmıyor. Son AMD kartını servise yolladım. Dört gözle iade kararını bekliyorum. Bundan böyle asla amd'nin yanına bile yaklaşmayacağım.
Vallahi ben 3060 12 GB ve 3060 ti bile razıyım.Bende sonraki ay veya 3 ay sonra RTX 4060 veya 4070 kartlarından birine geçeceğim.
Son düzenleme:
Geraltın kılıcı
Üstün
Hocam şu anda 4060 geldi Witcher 3'te 160FPS ile oynuyorum.