michaelscofield
Uzman
Valorant oynarken başıma geliyor bu sorun 2 gündür. Oyun ortasında ilk önce bilgisayar donuyor, ondan sonra 2 monitörde siyah ekran oluyor. Sistem çalışmaya devam ediyor fakat bir tepki vermiyor. Kasadan kapatıyorum ve açınca AMD Software silinmiş oluyor. Bu sorun son 2 gündür olmaya başladı öncesinde böyle bir sorunla karşılaşmadım.
R5 5600.
XFX RX 6700.
ASUS Prime A520M-K
G.Skill Ripjaws 2x8 3200 MHz.
MSI MAG A550bn.
Kioxia Exceria G2 1TB+ Apacer as340.
Açıkçası ekran kartından şüpheleniyorum. Muhtemelen garantiye göndereceğim. BIOS son sürüme güncellendi. DDU ile sürücüler kaldırıldı ve yüklendi. Memtest86 ile RAM testi yapıldı. Forza oynarken bir sorun yaşamadım ve son günlerde FPS düşmesi yaşıyorum. Acayip şekilde drop sorunu var. Bazen Valorant oynarken 3-4 saniyelik drop yiyorum. Onun harici yine sık sık drop sorunu var.
R5 5600.
XFX RX 6700.
ASUS Prime A520M-K
G.Skill Ripjaws 2x8 3200 MHz.
MSI MAG A550bn.
Kioxia Exceria G2 1TB+ Apacer as340.
Açıkçası ekran kartından şüpheleniyorum. Muhtemelen garantiye göndereceğim. BIOS son sürüme güncellendi. DDU ile sürücüler kaldırıldı ve yüklendi. Memtest86 ile RAM testi yapıldı. Forza oynarken bir sorun yaşamadım ve son günlerde FPS düşmesi yaşıyorum. Acayip şekilde drop sorunu var. Bazen Valorant oynarken 3-4 saniyelik drop yiyorum. Onun harici yine sık sık drop sorunu var.
Son düzenleyen: Moderatör: