enver

Gelişen
Merhaba,

Öncelikle sistemim sadece Ryzen3 2200G sistem vardi. Sistemi değiştirdim R5 5600 işlemci taktım ekran kartı Gigabyte RX 7700XT gaming 12 GB. Yeni işlemci takmadan BIOS'u guncelledim ama BIOS ve boot menü giremiyorum ekran gelmiyor. Windows'tan girmeyi denediğimde tekrardan görüntü yok. Ne BIOS ayarlarına giriyorum. Ne de format için boot menüye giremiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Anakart: Gigabyte B450M S2H.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Öncelikle sistemim sadece Ryzen3 2200G sistem vardi. Sistemi değiştirdim R5 5600 işlemci taktım ekran kartı Gigabyte RX 7700XT gaming 12 GB. Yeni işlemci takmadan BIOS'u guncelledim ama BIOS ve boot menü giremiyorum ekran gelmiyor. Windows'tan girmeyi denediğimde tekrardan görüntü yok. Ne BIOS ayarlarına giriyorum. Ne de format için boot menüye giremiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Anakart: Gigabyte B450M S2H.
Görüntü ve güç kablolarını doğru taktınız mı? Ekran kartına takılı olması gerek HDMI veya Display Port.

Sabit diskleri sökün ve hiçbir sabit disk takılı değilken BIOS'a girmeyi deneyin.
Gitiş başarılı olur ise fabrika ayarlarına sıfırlayın ve sonra sabit diski takın.

Görüntü ve güç kablolarını doğru taktınız mı? Ekran kartına takılı olması gerek HDMI veya DisplayPort.

PC açılıyor kullanıyorum güncel olarak. Sadece boot menü ve BIOS menü girmek istedigimde ekran siyah kalıyor başka herhangi bir şey olmuyor.

CMOS BIOS pilini mi cikartmam gerek, eğer öyle ise onu da denedim.

Sabit diskleri sökün ve hiçbir sabit disk takılı değilken BIOS'a girmeyi deneyin.
Gitiş başarılı olur ise fabrika ayarlarına sıfırlayın ve sonra sabit diski takın.

Dediğini denedim, yalnız tepki yok hiç.

Son düzenleyen: Moderatör: