Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

NiqhTmaRe

Başarılı
Bilgisayarı yoracak hiçbir şey yapmamama rağmen masaüstünde hata yiyorum. En son olan hata bilgisayarı açtım Chrome'a girdim ve mavi ekran yedim. Ekran kartından şüpheleniyorum ancak yeterli bilgiye sahip değilim o yüzden yorumlarınızı bekliyorum.

Minidump dosyaları: 110624-5546-01.zip

Sistem özellikleri;
İşlemci: Ryzen 5 5600.
Ekran kartı: Galax 4060 8 GB.
Anakart: ASRock B550M-HDV
RAM: G.Skill 2133MHz.
Güç kaynağı: Cooler Master 500W 80 bronz.

Çözüm
Sanırım çoğu grafik kartıyla ilgili. Pek anlamam ama az çok öyle görünüyor.

@Recep Baltaş hocam konuya bakma şansınız var mı acaba?

Soruna sebep olan Gigabyte monitör yazılımı. Silip kontrol ettim 2 haftadır hata almadım. Sorun çözüldü.
Hocam cevabınız için çok teşekkür ederim. Söylediklerinizin hepsini ben yaptım zaten. DDU ile sildim kurdum vs. Scannow ile 1 tane hata bulmuştu onuda yükledi ancak sorun çözülmedi. Bios en güncel değil ama bilerek güncellemedim beta sürümüne güvenmiyorum. Onun dısında beta harici en güncel seviyede. AMD yongasını nasıl kaldıracağım ufak bir bilgi verirseniz hemen halledeyim.

Hocam cevabınız için çok teşekkür ederim. Söylediklerinizin hepsini ben yaptım zaten. 1 tane hata bulmuştu onu da yükledi ancak sorun çözülmedi. BIOS en güncel değil ama bilerek güncellemedim beta sürümüne güvenmiyorum. Onun dısında beta harici en güncel seviyede. AMD yongasını nasıl kaldıracağım ufak bir bilgi verirseniz hemen halledeyim.

Bence betada olsa indirin çünkü 3 ay öncesinin BIOS'u. Yani sorun olsaydı bu zamana kadar ya kaldırırlardı ya da güncellenirdi. Ben kendimde beta BIOS kullanıyorum sorun yok.
Windows tuşuna bastıktan sonra program yazın ve program ekle veya kaldır yazısına tıklayın. Arama kısmına AMD yazın karşınıza chipset software çıkacak. Oradan kaldırabilirsiniz.

Tamam hocam deneyeceğim. Minidump dosyasını inceleme şansınız oldu mu acaba? Soruna yönelik bir fikriniz var mı?

Gördüğüm kadarıyla aldığınız hatalardan birkaçı şunlar. igdkmdnd64.sys, VIDEO_MEMORY_MANAGEMENT_INTERNAL, SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED, IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ve CUSTOMER_CRASH_COUNT
Kendimde geçmişte mavi ekran hatası yaşadığım için benzer hatalar almıştım ama yeterli tecrübem yok. Benim aklıma gelen çözümler bunlardı.

Son düzenleme:
Sanırım çoğu grafik kartıyla ilgili. Pek anlamam ama az çok öyle görünüyor.

@Recep Baltaş hocam konuya bakma şansınız var mı acaba?

Soruna sebep olan Gigabyte monitör yazılımı. Silip kontrol ettim 2 haftadır hata almadım. Sorun çözüldü.

Son düzenleme:
Çözüm