Berkei

Uzman
Herkese merhaba, Fortnite ve FC24 oyunlarında GPU kullanımım düşük ve sürekli drop yaşıyorum. Fortnite da arada bir olsa da FC24'te çok fazla drop yiyorum ve GPU kullanımlarım çok düşük.

Sistemim:
Ryzen 5 5600.
RX 6700 XT.
XPG 16 GB DDR-4 RAM.
Prime B450M K II.

(Sistemi yaklaşık 2 yıl önce aldım ilk zamanlar problem yoktu.)

BIOS'u biraz kurcaladım fakat GPU ile ilgili bir performans ayarı bulamadım. Windows güç seçeneklerimde yüksek performansa ayarlı. Diğer güç seçeneklerini de denedim fakat FC24'te bir işe yaramadılar.

BIOS ayarlarında GPU güç seçenekleri olmaz, CPU için olur. Başka oyun var mı PC de? Onlarda durum ne?

BIOS ayarlarında GPU güç seçenekleri olmaz, CPU için olur. Başka oyun var mı PC de? Onlarda durum ne?

Garip bir şekilde diğer oyunlarda bir problem yok. RDR 2, Witcher 3, Rainbow Six ve Apex'te denedim hiçbirinde sorun yaşamadım. Ve hepsinde FPS'im ve GPU kullanım değerlerim normaldi (YouTube'daki değerlerden biraz farklı ama yine de normal).

Garip bir şekilde diğer oyunlarda bir problem yok. RDR 2, Witcher 3, Rainbow Six ve Apex'te denedim hiçbirinde sorun yaşamadım. Ve hepsinde FPS'im ve GPU kullanım değerlerim normaldi (YouTube'daki değerlerden biraz farklı ama yine de normal).

Sorun başından beri bu oyunda zaten, tek yaşayan sen değilsin.