Hocam bana bu hackintoshu tek seferde ve eksiksiz kurabilecek yok mu çıkamadım işin içinden beynim yandı

Hocam bana bu hackintoshu tek seferde ve eksiksiz kurabilecek yok mu çıkamadım işin içinden beynim yandı
EFI/OC/Kexts
klasorune indirdikten sonra kopyalayip ardindan da ProperTree ile config dosyasina ekledikten sonra isiniz kalmiyor tabii EFI duzgun sekilde yapildiysa yoksa yine istege bagli gelistirmeler yapilabilir.Evet şu an masaüstündeyim ethernet ekran kartı ve işlemci tanıtımını nasıl yapacağız?Hocam uğraşılması gereken bir iş, hemen olmuyor. Sistemde masaüstüne gelebildiniz mi şimdi?
RestrictEvents
kext'i mevcut ve aktif edilmis. Config dosyasinda PlatformInfo>Generic kisiminda ProcessorType
degerini kontrol edin eger 3842 ise (MacPro7,1 default degeri diger SMBIOS'larda farkli olabilir) bu degeri 1537 olarak degistirip islemi kaydedin ardindan yeniden baslatirken NVRAM Reset yapmayi unutmayin bu islemden sonra islemcinizin ismi normal sekilde gorunmesi gerek.Islemci tanitimi derken "Bu Mac Hakkinda" kismindaki bilinmeyen islemci kismini diyorsaniz o sadece kozmetik sorun, aslinda kullandiginiz EFI'deRestrictEvents
Kext'i mevcut ve aktif edilmis. Config dosyasinda PlatformInfo>Generic kisimindaProcessorType
degerini kontrol edin eger 3842 ise (MacPro7, 1 default degeri diger SMBIOS'larda farkli olabilir) bu degeri 1537 olarak degistirip islemi kaydedin ardindan yeniden baslatirken NVRAM Reset yapmayi unutmayin bu islemden sonra islemcinizin ismi normal sekilde gorunmesi gerek.
GPU icin ise yukarida yazdigimi uygulamaniz gerek.
EFI/OC/Kexts
dizinine kopyala.config.plist
dosyasini ProperTree ile ac ilk acilista Python paketlerini de kurmasi gerek biraz beklemen gerekebilir.Hocam bu program bende windowsta açılıyo kurduğum hackintosh da açılmıyo anlamadım neden acaba?@sheels
- Kext dosyasini indir sonra dosyayi
EFI/OC/Kexts
dizinine kopyala.config.plist
dosyasini ProperTree ile ac ilk acilista Python paketlerini de kurmasi gerek biraz beklemen gerekebilir.- Ardindan gorseldeki gibi bir pencerenin gelmesi gerek.Eki Görüntüle 21308
- Sol ust bardan File sekmesi uzernde gorseldeki secenege bastiktan sonra pencere barinda ''Edited'' yazisini gordukten sonra yine ayni menuden islemi kaydedip sistemi yeniden baslat.Eki Görüntüle 21316
Hocam bu program bende Windows'ta açılıyor kurduğum Hackintosh da açılmıyor anlamadım neden acaba?
İnternet bağlantısı olmadığı için bir şey de yapamıyorum hackintosh üzerindenBetigin calismasi icin Python gerekli yazmistim, ilk bas onu kurmak icin senden onayini istiyor onu yapmadiysan ya da kurulurken bir hata olduysa calismayabilir. Python'u elle kurmayi dene bu durumda.