KS KS S sheels Başarılı Katılım 19 Şubat 2024 Mesajlar 20 Beğeniler 9 23 Şubat 2024 #31 Yuki dedi: NootRX'i ekledikten sonra mi oldu bu? Genişletmek için tıkla... Evet
umut Bilgin Gelişen Oyun İlk 1.000! Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 6.415 Makaleler 16 Çözümler 113 Beğeniler 8.812 Yer LTAF 23 Şubat 2024 #32 Denildiği gibi WhateverGreen'i kapatıp dene, bu arada Windows'ta OCAT kullanabilirsin config düzenlemek için. Daha kolay olur senin adına.
Denildiği gibi WhateverGreen'i kapatıp dene, bu arada Windows'ta OCAT kullanabilirsin config düzenlemek için. Daha kolay olur senin adına.
KS KS S sheels Başarılı Katılım 19 Şubat 2024 Mesajlar 20 Beğeniler 9 23 Şubat 2024 #33 Dediğin gibi yaptım ve sorun çözüldü şu an sistem bilgilerinde her şey olması gerektiği gibi yardımlarınız için teşekkür ederim emeğinize bilginize sağlık
Dediğin gibi yaptım ve sorun çözüldü şu an sistem bilgilerinde her şey olması gerektiği gibi yardımlarınız için teşekkür ederim emeğinize bilginize sağlık
Yuki Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 1.997 Makaleler 4 Çözümler 56 Beğeniler 4.909 23 Şubat 2024 #34 Yuki dedi: Ek olarak iServices kullanimi icin GenSMBIOS ile SMBIOS ve seri numaralarini degistirmeyi unutmayin. Genişletmek için tıkla... Bunu tekrardan hatirlatayim. Ek olarak islemci ismini duzelttiniz mi?
Yuki dedi: Ek olarak iServices kullanimi icin GenSMBIOS ile SMBIOS ve seri numaralarini degistirmeyi unutmayin. Genişletmek için tıkla... Bunu tekrardan hatirlatayim. Ek olarak islemci ismini duzelttiniz mi?
KS KS S sheels Başarılı Katılım 19 Şubat 2024 Mesajlar 20 Beğeniler 9 23 Şubat 2024 #35 Yuki dedi: Bunu tekrardan hatirlatayim. Ek olarak islemci ismini duzelttiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet evet düzelttim teşekkür ederim
Yuki dedi: Bunu tekrardan hatirlatayim. Ek olarak islemci ismini duzelttiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet evet düzelttim teşekkür ederim