Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

w0fly

Üyecik
Selamlar herkese,

R5 5600GT APU'lu bir sistemimiz var. Bu sistem veri merkezinde ve KVM eşliğinde kurulum yapmaya çalışıyoruz. İnternetten bulduğum bir forumdaki Ryzentosh Efi'si ile kurulum yapmaya çalışıyorum ancak durum şu:

1731844519937.webp

Bu konuda yardımcı olabilecekler var mı? Teşekkürler.

Çözüm
USBToolBox var, UTBMap yok. Çift alcid girdisi falan... Generic bir Ryzen 6 Core EFI'si ile de deneme yap. Ayrıca hangi sürümü denediğini belirtmedin.
USBToolBox var, UTBMap yok. Çift alcid girdisi falan... Generic bir Ryzen 6 Core EFI'si ile de deneme yap. Ayrıca hangi sürümü denediğini belirtmedin.
Benim hatam, Ventura ile kurulum yapmaya çalışıyorum. EFI ayarlarından bu kadar çok anlayan biri değilim. Kendimce yapmaya çalıştım. Bu durumu EFI üzerinde düzenleyip iletme şansınız var mı rica etsem? Teşekkrüler.

Dedikleriniz ile bir aydınlanma yaşadım vee sonuç :

Çok teşekkürler. Başarılı geçerse kurulum, buradan bilgi vereceğim.

1731853206297.webp

Son düzenleme:
1731869552051.webp

İlk dediğiniz gibi iki defa girilmiş olan o veriyi sildim, PCI Root ekleyip oradan GB ayarlarını yaptım ve BIOS'dan APU'nun GB değerlerini düzelttim.

1731869552051.webp

İlk dediğiniz gibi iki defa girilmiş olan o veriyi sildim, PCI Root ekleyip oradan GB ayarlarını yaptım ve BIOS'dan APU'nun GB değerlerini düzelttim.
+ olarak müşterim sunucu hizmeti olarak bu şekilde kurulumlar yapacak, o yüzden sistem tercihi böyle oldu. EFI'leri şimdi diske yazma kısmı kaldı. Teşekkürler herkese tekrardan.

Meraklısına Ryzen5 5600GT İçin APU'lu EFI

1731939745497.webp

Biraz daha süsleme ve donanımsal modifikasyondan sonra son durum budur arkadaşlar. EFI ile BIOS ile uğraşılması gereken şeyler tamamen.

Son düzenleme: