Çözüldü R5 5600H & GTX 1650 laptop aniden kasmaya başladı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Theafricanus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 98
  • Etiketler Etiketler
    laptop
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
2 senedir kullandığım düzenli bakımlarını kendim yaptığım laptop hiçbir şey açık değilken kasıyor. Galiba ısınmaktan dedim MX6 sürüp temizleyip kapattım değişen bir şey yok. Ryzen 5 5600H & GTX 1650 (mobil) sürücüler kurulu. Sizce temiz kurulum mu yapsam?

Çözüm
Sıcaklık iyi zaten bakımı yeni yaptım. 50-60 arası gidip geliyor. Temiz kurulum yapacağım olmazsa haber ederim.

Sıcaklık iyi zaten bakımı yeni yaptım. 50-60 arası gidip geliyor. Temiz kurulum yapacağım olmazsa haber ederim.
Temiz kurulum çözüm oldu.
Cihazın modeli ne? Kendi yazılımı varsa oradan cihazı performans moduna vesaire almayı denedin mi?

Acer Nitro AN515-45-R0PZ. Performans modunda.
MSI Afterburner üzerinden sıcaklıkları, saat hızlarını ve işlemci ile ekran kartının kullanımlarını takip eder misin. Bakalım neden kastığına.

Temiz kurulum çözüm oldu.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…