Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
2 senedir kullandığım düzenli bakımlarını kendim yaptığım laptop hiçbir şey açık değilken kasıyor. Galiba ısınmaktan dedim MX6 sürüp temizleyip kapattım değişen bir şey yok. Ryzen 5 5600H & GTX 1650 (mobil) sürücüler kurulu. Sizce temiz kurulum mu yapsam?

Çözüm
MSI Afterburner üzerinden sıcaklıkları, saat hızlarını ve işlemci ile ekran kartının kullanımlarını takip eder misin. Bakalım neden kastığına.

Sıcaklık iyi zaten bakımı yeni yaptım. 50-60 arası gidip geliyor. Temiz kurulum yapacağım olmazsa haber ederim.

Sıcaklık iyi zaten bakımı yeni yaptım. 50-60 arası gidip geliyor. Temiz kurulum yapacağım olmazsa haber ederim.
Temiz kurulum çözüm oldu.
Acer Nitro AN515-45-R0PZ. Performans modunda.
MSI Afterburner üzerinden sıcaklıkları, saat hızlarını ve işlemci ile ekran kartının kullanımlarını takip eder misin. Bakalım neden kastığına.

Temiz kurulum çözüm oldu.

Son düzenleme:
Çözüm