R5 5600X için soğutucu önerisi

ar1se

Gelişen
Thermalright Phantom Spirit 120 SE soğutucuyu almayı düşünüyorum.
  • Kasa: Frisby panda 650W PSU.
  • Anakart: B450M Pro- M.2 Max.
Herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım bu parçalarla?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır, bir sorun yaşamazsın. Soğutucu kaliteli. İleride güncelleme yaptığında da bu soğutucuyu kullanabilirsin.

Hayır, bir sorun yaşamazsın. Soğutucu kaliteli. İleride güncelleme yaptığında da bu soğutucuyu kullanabilirsin.

Hocam bir de bir şey sorabilir miyim şu an stok fan ile 4.5 GHz 1.150v kullanıyorum boştayken 55-59 derecelerde takılıyor oyundayken Max 75 dereceyi gördü test ettiğim oyunlar Valorant ve CS2 240Hz kullandığım için ara sıra düşüşler yaşıyordum o yüzden bu frekanslara çıktım Auto PBO + cbp de acayip ısınıyordu. Sizce bu soğutucuyu almak mantıklı mı yoksa stok fanla devam mı edeyim.

Durumun iyiyse al. Çok sıkışacaksan hiç gerek yok.
Alırsan güzel bir de OC yaparsın. FPS artışı da yaşarsın.

Durumun iyiyse al. Çok sıkışacaksan hiç gerek yok.
Alırsan güzel bir de OC yaparsın. FPS artışı da yaşarsın.

Hocam o zaman ben bu soğutucuyu alayım işlemci sıcaklığını minimuma düşürmeye çalışayım. Teşekkür ederim yardımlarınız için.

O soğutucu ile sıcaklıkların 60 dereceyi pek aşmaz. Zaten bu soğutucu daha güçlü işlemciler için de kullanılıyor.

5700X ile AK400 kullanıyorum oyunda 65 sentetik testlerde de 75 dereceyi geçmiyor işlemci, 5600X'in çift kule ile ne kadar soğuyacağını tahmin edebilirsin.

Evet testlerini izleyip ileriye dönüklük açısından bu soğutucuya karar verdim. Yardımlarınız için tekrardan teşekkürler.

Thermalright Phantom Spirit 120 SE soğutucuyu almayı düşünüyorum.
  • Kasa: Frisby panda 650W PSU.
  • Anakart: B450M Pro- M.2 Max.
Herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım bu parçalarla?

Sağdaki fanı RAM yüzünden yaklaşık 6 mm yukarı kaydırılıyor, rakamlara göre sıfıra sıfır sığar kasaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…