Detaylar
Kim cevapladı?ggbye
Başarılı
Hocam paraya ihtiyacım yok, elimde fazla topladım bir güzel. Bakımlarını yaptım, Windows 11 kurdum. 240Hz başka bir monitörüm var. Çok öldürse vermem. 2.PC olarak kullanırım 24 aşağı inmem. Nakit sorun çıkaran kişilere i7 14700K veya kf olan modellerini isteyeceğim. 2.el duruma göre, sıfır olabilir. Kart ile alıp ürünü adıma faturalasın getirip kendi teslim etsin takasa gireriz. Birçok yol sunacağım alacak olan kişiye kartlı taksit imkanı vb. ya da anakart ve işlemci takası açacağım. Dursun kenarda bu krizde iyi fırsat.
ggbye
Başarılı
Çok öldürmekten ziyade piyasa böyle. 5600X RTX 3060 veya 6600 XT şekilde 24-25 bandında bulunabiliyor. Bazen de 5060 ile. Sistemin parçaları gayet iyi olduğu için 24'ten yaz, pazarlıkla 23'e ver gitsin.
Disk sağlığı 96 3500-3200 veriyor. Anakart üst düzey, RAM'lar iyi. Çok ölü fiyat gitmesini istemiyorum. İşlemci kısmı sadece Valorant oynadım. Undervolt bile yapılmadı. Temiz ürün kısaca.
ggbye
Başarılı
Anakart çok kaliteli, sıvı soğutma 9800X3D kullanıyorum ona yetiyordu.
Şimdi üst segmente bakıyor diğer hocalarım anlıyorum ama ikinci elden ucuz olsun diye sistem bakan alıcı arkadaşlar, parçaların üst segment olmasından ziyade F/P olmasına bakar diye düşünüyorum. Zaten ikinci elden F/P sistem alan arkadaşlar buna gidip 5080 falan takmaz sonuçta. Ekran kartı halleri 24-28K civarında iken 20K ekran kartsız bana bir tık fazla geldi ama tabi pazarlık payı da konulursa olabilir. 19.999 TL'den koyardım ben. 17.5'dan aşağı vermezdim.
Sahibinden'deki al-sat yapan ölücü bir adam var her ilanın altında mesajını görüyorum. Sizin ilana da gelip 9000 pg yazıp gidebilir.
Sahibinden'deki al-sat yapan ölücü bir adam var her ilanın altında mesajını görüyorum. Sizin ilana da gelip 9000 pg yazıp gidebilir.
ggbye
Başarılı
Şimdi üst segmente bakıyor diğer hocalarım anlıyorum ama ikinci elden ucuz olsun diye sistem bakan alıcı arkadaşlar, parçaların üst segment olmasından ziyade F/P olmasına bakar diye düşünüyorum. Zaten ikinci elden F/P sistem alan arkadaşlar buna gidip 5080 falan takmaz sonuçta. Ekran kartı halleri 24-28k civarında iken 20k ekran kartsız bana bir tık fazla geldi ama tabii pazarlık payı da konulursa olabilir. 19.999 TL'den koyardım ben. 17.5'dan aşağı vermezdim.
Sahibinden'deki al-sat yapan ölücü bir adam var her ilanın altında mesajını görüyorum. Sizin ilana da gelip 9000 pg yazıp gidebilir.![]()
Ben bu sistemi 23 aşagı vermem. Zaten soru cevap kapatıyorum. Sadece tel ve elden teslim yapıyorum.
Siz bilirsiniz hocam sistem sizin. Taleplere ve favori'ye eklenme oranına göre fiyatı güncellersiniz.Ben bu sistemi 23 aşagı vermem. Zaten soru cevap kapatıyorum. Sadece tel ve elden teslim yapıyorum.
ggbye
Başarılı
Siz bilirsiniz hocam sistem sizin. Taleplere ve Favori'ye eklenme oranına göre fiyatı güncellersiniz.
Sistemim var, kenarda duruyor alıcısını bulmadan vermem. DDR4 için üst seviye sistem. Valorant veya CS oynayan biri 1050 bile taksa işini görür. DDR5 için cebinde 60-70k olmayanlar için iyi seçenek.
Yeni konular
-
Uygun fiyatlı markaların monitörleri alınır mı?
- EmirEffect
-
-
-
-
-
-
-
-