Modelini çıkaramadım. AM4 olma ihtimali yüksek. Siz yinede modelini öğrenin.

Uymuyorsa eğer Phantom Spirit 120SE'yi öneririm. Kasa da destekliyorsa yapıştırın.
Bir de şey soracaktım. Anakart için yazılımla alakalı bir şey söylemişsiniz tam olarak anlayamadım. Eğer sıkıntılı bir anakartsa farklı modelleri değerlendirebilirim.

Bir de şey soracaktım. Anakart için yazılımla alakalı bir şey söylemişsiniz tam olarak anlayamadım. Eğer sıkıntılı bir anakartsa farklı modelleri değerlendirebilirim.
Yazılım tarafında biraz geride Colorful. Sorun çıkarmıyor genel olarak ama karmaşık.

@LH44 Tekrardan selamlar. İşlemciyi 7500F tutup anakartı yükseltsem nasıl olur? Önerebileceğiniz farklı bir anakart var mıdır?
Son önerdiğim olabilir hala. İsteklerinizi karşılıyor.
Colorful ve Gigabyte bu bütçenin hakimi zaten.

Bütçeyi 10.000 TL'ye çıkaramıyorsanız anakartı değiştirmenin "deminden şimdiye gelmek" ile farkı olmaz.
10.000 TL'de B850M Aorus Elite var. Soğutma olarak daha başarılı bir model. Ayrıca bolca USB portu da mevcut.

Son önerdiğim olabilir hala. İsteklerinizi karşılıyor.
Colorful ve Gigabyte bu bütçenin hakimi zaten.

Bütçeyi 10.000 TL'ye çıkaramıyorsanız anakartı değiştirmenin "deminden şimdiye gelmek" ile farkı olmaz.
10.000 TL'de B850M Aorus Elite var. Soğutma olarak daha başarılı bir model. Ayrıca bolca USB portu da mevcut.

Eğer anakart bütçemi 10K'ya çıkarırsam ilk önerdiğiniz Gigabyte yerine bu modeli öneriyorsunuz yani, değil mi?