Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 1 Ocak 2025
Aşağıdaki adımları izleyerek Hogwarts Legacy'de daha iyi bir performans elde edebilirsiniz:Sistemim: RTX 4060, Ryzen 5 5600X ve 32 GB RAM. Düşük FPS alıyorum. Grafik tavsiyesi istiyorum.
1. Grafik Ayarlarını Düşürün:
- "Görsellik" veya "Grafik" ayarları menüsüne girin.
- "Çözünürlük" ayarını 1080p olarak ayarlayın.
- "Grafik Kalitesi" veya ön ayarları "Orta" veya "Düşük" seviyeye düşürün.
- "Gölge Kalitesi", "Doku Kalitesi" ve "Anti-Aliasing" gibi ayarları "Düşük" yapın.
2. Oyunun FPS Sınırlamasını Kontrol Edin:
- Oyun içindeki ayarları kontrol edin ve varsa FPS sınırlamasını devre dışı bırakın.
3. NVIDIA Denetim Masası Ayarları:
- NVIDIA Denetim Masası'na gidin.
- "Aygıt Özel Ayarları" bölümünden Hogwarts Legacy için özel bir profil oluşturun.
- "Güç Yönetimi Modu" seçeneğini "Performansa Öncelik Ver" olarak ayarlayın.
4. Güncellemeleri Kontrol Edin:
- Ekran kartı sürücülerinin en güncel versiyonunda olduğundan emin olun. NVIDIA'nın web sitesinden veya GeForce Experience uygulaması ile güncelleyebilirsiniz.
- Oyunun güncellemelerini kontrol edin ve en son yamanın yüklü olduğundan emin olun.
5. Arka Plan Uygulamalarını Kapatın:
- Oyun oynarken gereksiz programları kapatın. Özellikle RAM ve CPU kaynaklarını tüketebilecek olanları.
6. Oyun Optimizasyonuna Yönelik Yazılımlar Kullanın:
- GeForce Experience uygulamasını kullanarak oyunu otomatik olarak optimize edebilirsiniz.
Bu adımları takip ederek FPS performansınızı artırmayı deneyebilirsiniz. Eğer sorun devam ederse, sisteminizde başka bir sorun olabileceğini göz önünde bulundurun.
Aşağıdaki adımları izleyerek Hogwarts Legacy'de daha iyi bir performans elde edebilirsiniz:
1. grafik ayarlarını düşürün:
- "Görsellik" veya "grafik" ayarları menüsüne girin.
- "Çözünürlük" ayarını 1080p olarak ayarlayın.
- "Grafik kalitesi" veya ön ayarları "orta" veya "düşük" seviyeye düşürün.
- "Gölge kalitesi", "doku kalitesi" ve "anti-aliasing" gibi ayarları "düşük" yapın.
2. oyunun FPS sınırlamasını kontrol edin:
- Oyun içindeki ayarları kontrol edin ve varsa FPS sınırlamasını devre dışı bırakın.
3. NVIDIA Denetim Masası ayarları:
- NVIDIA Denetim Masası'na gidin.
- "Aygıt özel ayarları" bölümünden Hogwarts Legacy için özel bir profil oluşturun.
- "Güç yönetimi modu" seçeneğini "performansa öncelik ver" olarak ayarlayın.
4. güncellemeleri kontrol edin:
- Ekran kartı sürücülerinin en güncel versiyonunda olduğundan emin olun. NVIDIA'nın web sitesinden veya GeForce Experience uygulaması ile güncelleyebilirsiniz.
- Oyunun güncellemelerini kontrol edin ve en son yamanın yüklü olduğundan emin olun.
5. arka plan uygulamalarını kapatın:
- Oyun oynarken gereksiz programları kapatın. Özellikle RAM ve CPU kaynaklarını tüketebilecek olanları.
6. oyun optimizasyonuna yönelik yazılımlar kullanın:
- GeForce Experience uygulamasını kullanarak oyunu otomatik olarak optimize edebilirsiniz.
Bu adımları takip ederek FPS performansınızı artırmayı deneyebilirsiniz. Eğer sorun devam ederse, sisteminizde başka bir sorun olabileceğini göz önünde bulundurun.
Teşekkür ederim.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
7.000 TL bütçeye yüksek Hz monitör önerisi
- Leon Scott Kennedy
-
-