6447

Başarılı
İyi günler Ryzen 5600X, 32 GB RAM, RX 570 4 GB var (biliyorum kart eski ama halen biraz da olsa iş yapıyor)
Sorunum şu; oyun donuyor ve kasıyor. Sebebi ne olabilir? FC 25'te böyle bir sorun yoktu.
Sorun aynı şu video gibi 45. saniyede olduğu gibi.

İyi günler Ryzen 5600X, 32 GB RAM, RX 570 4 GB var (biliyorum kart eski ama halen biraz da olsa iş yapıyor)
Sorunum şu; oyun donuyor ve kasıyor. Sebebi ne olabilir? FC 25'te böyle bir sorun yoktu.
Sorun aynı şu video gibi 45. saniyede olduğu gibi.

Hocam en düşük ayarlara aldınız mı? Görüntü ayarlarında keskinlik ayarına benzer bi ayar vardı, onuda en aza alıp deneyin derim. Bir aralar 6700 XT’m vardı onda farklı bir sürücü kurarak çözmüştüm FIFA’da kasmayı. Tabii o kart normalde de güçlüydü.

Hocam en düşük ayarlara aldınız mı? Görüntü ayarlarında keskinlik ayarına benzer bir ayar vardı, onu da en aza alıp deneyin derim. Bir aralar 6700 XT'm vardı onda farklı bir sürücü kurarak çözmüştüm FIFA'da kasmayı. Tabii o kart normalde de güçlüydü.

Evet her şey en düşükte işe yaramıyor hatta temp klasörünüde değiştirdim çünkü FC 23 24 25'te işe yaramıştı. $70 verip oynayamamak gerçekten üzücü sanırım iade edeceğim gider farklı bir şeyler alırım.

Evet her şey en düşükte işe yaramıyor hatta temp klasörünüde değiştirdim çünkü FC 23 24 25'te işe yaramıştı. $70 verip oynayamamak gerçekten üzücü sanırım iade edeceğim gider farklı bir şeyler alırım.
70 Dolara aldıysanız iade edip, EA App üzerinden Ukrayna VPN ile 1700 TL’ye alın daha iyi. Farklı sürücü deneyin ve RAM kullanımını kontrol edin. Sanal bellek ayarı vardı bi aralar ne olduğuna dair emin değilim ama bu çözüm videolarında denenen bi yöntemdi.

Videoda adam format atıp temiz kurulum sonrasında sıkıntı olmadığını yinede hemen sonrasında tekrar başladığını söylüyor. Arka planda grafik kartı ile vs bir alakası olmadığını belirtiyor. Sorunun kaynağı ise EA Sports Anticheat programıymış. Grafik ayarlarını kısmasına rağmen sorunun kaynağı doğrudan Anti hile programı diyor. Özet geçersek:

1- EA APP uygulamasını kapat, sağ alttan EA App uygulamasını komple kapat.
1761394152890.webp
Buradaki oka tıklayıp EA App Sign Out de.

2- Offline moda geç (internetini kapat) ister modemden istersen PC'de interneti kapatma yöntemi vardı bağlantıyı kes dediğinde yapabiliyorsun, geri açamazsan sorun gider diyip internet sonrasında kendiliğinden bağlantıyı geri kuracaktır.

3- Oyunun kendisine sağ tıkla ve dosya konumunu aç. Installer klasörüne gir, EA AntiCheat dosya klasörünü aç.

4- EAAntiCheat.Installer programını sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır.
5- "Uninstall all" de, yani her şeyi kaldırsın. Uninstall success yazarsa altta başarılı olduğunu belirtiyor. Sonrasında videodaki gibi yukarıdan oka tıklayıp FC26'yı seç Install'a basıp dosyayı kur. Install success yazarsa başarılı oluyor.

1761394384803.webp

6- Bu işlemden sonra EA Javelin Anti Cheat Setup'ı kapat sonra EA Anti Cheat'e sağ tıkla, özellikler de ve sol alttan Salt okunur kutucuğunu işaretle. Uygula de ve yönetici olarak onay ver. Sonrasında interneti geri aç ve oyunu açabilirsin. Örnek olması için herhangi bir dosyadan örnek gösteriyorum. SaLT okunur en sol altta.

1761394525639.webp

Videoyu doğru kılan şey aslında beğeni ve beğenmeme oranı olması gerektiği gibi, yani diğer kişilerde işe yaramış gözüküyor. Umarım senin işinide çözer diyelim.
1761394645665.webp

Videoda adam format atıp temiz kurulum sonrasında sıkıntı olmadığını yine de hemen sonrasında tekrar başladığını söylüyor. Arka planda grafik kartı ile vs bir alakası olmadığını belirtiyor. Sorunun kaynağı ise EA Sports anticheat programıymış. Grafik ayarlarını kısmasına rağmen sorunun kaynağı doğrudan anti hile programı diyor. Özet geçersek:

1- EA App uygulamasını kapat, sağ alttan EA App uygulamasını komple kapat. Eki Görüntüle 195758 buradaki oka tıklayıp EA App sign out de.

2- offline moda geç (internetini kapat) ister modemden istersen PC'de interneti kapatma yöntemi vardı bağlantıyı kes dediğinde yapabiliyorsun, geri açamazsan sorun gider deyip internet sonrasında kendiliğinden bağlantıyı geri kuracaktır.

3- oyunun kendisine sağ tıkla ve dosya konumunu aç. Installer klasörüne gir, EA anticheat dosya klasörünü aç.

4- eaanticheat. Installer programını sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır.
5- "uninstall all" de, yani her şeyi kaldırsın. Uninstall success yazarsa altta başarılı olduğunu belirtiyor. Sonrasında videodaki gibi yukarıdan oka tıklayıp FC26'yı seç ınstall'a basıp dosyayı kur. Install success yazarsa başarılı oluyor.

Eki Görüntüle 195762

6- bu işlemden sonra EA javelin anti cheat Setup'ı kapat sonra EA anti Cheat'e sağ tıkla, özellikler de ve sol alttan salt okunur kutucuğunu işaretle. Uygula de ve yönetici olarak onay ver. Sonrasında interneti geri aç ve oyunu açabilirsin. Örnek olması için herhangi bir dosyadan örnek gösteriyorum. Salt okunur en sol altta.

Eki Görüntüle 195763

Videoyu doğru kılan şey aslında beğeni ve beğenmeme oranı olması gerektiği gibi, yani diğer kişilerde işe yaramış gözüküyor. Umarım senin işini de çözer diyelim. Eki Görüntüle 195764

Deneyip geri dönüş sağlayacağım eğer bu da işe yaramazsa iade edeceğim.

70 dolara aldıysanız iade edip, EA App üzerinden Ukrayna VPN ile 1700 TL'ye alın daha iyi. Farklı sürücü deneyin ve RAM kullanımını kontrol edin. Sanal bellek ayarı vardı bir aralar ne olduğuna dair emin değilim ama bu çözüm videolarında denenen bir yöntemdi.

Sanal bellekte işe yaramıyor ek olarak oyunları sadece Steam'den alma taraftarıyım altta verilen çözüm işe yaramıyorsa iadeden başka çözüm yok PS5'e alacağım yeterli.

Çözüm işe yaradı gibi ama 1080p en düşük ayarlarda 30 35 40 FPS zor veriyor ve ara sahnelerde donma var.

İade edeceğim 720p yapsam bile FPS aynı 1080 yapsam bile FPS aynı.

iade ettim

Dosya Ekleri

• 1.webp
    1.webp
    177,3 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleme: