Oyunu yeni yukledim, onceki seferlerde sorunsuz oynamama ragmen bugün her girdigimde 5-10 dakika sonra oyun donuyor, Alt+Tab atamiyorum, PC'yi yeniden başlatmak zorunda kalıyorum, tekrar giriyorum ve donuyor. Ayrica bazen oyun icinde Alt+Tab attiktan sonra da donuyor. Epik grafiklerde oynuyordum, orta grafiklere aldım fakat sorun devam ediyor. Bunun için ne yapabilirim?
GPU'ya yeni driver güncellemesi geldiyse ve sorunluysa o sebep olmuş olabilir. DDU ile mevcut sürücüyü kaldırıp önceki stabil sürücüyü kurmayı dene. Grafik yükünden dolayı yaşanan bir durum gibi durmuyor dolayısıyla grafik preset'ini düşürmekle çözülecek bir şey değil.
GPU'ya yeni driver güncellemesi geldiyse ve sorunluysa o sebep olmuş olabilir. DDU ile mevcut sürücüyü kaldırıp önceki stabil sürücüyü kurmayı dene. Grafik yükünden dolayı yaşanan bir durum gibi durmuyor dolayısıyla grafik preset'ini düşürmekle çözülecek bir şey değil.
Hocam oyunun son sürümü biraz sıkıntılı, betalar kısmında preaquaticayı seçerseniz düzelir yüksek ihtimalle. Aquatica haritası çıktığından beri 50% oranında kasmalar azaldı fakat hala devam ediyor, oyunu bozdular. Betalar kısmından preaquaticayı seçince düzelmesi lazım. Harita ilk çıktığında 20 30 FPS alıyordum bende ortalama herhangi bir haritada.
GPU'ya yeni driver güncellemesi geldiyse ve sorunluysa o sebep olmuş olabilir. DDU ile mevcut sürücüyü kaldırıp önceki stabil sürücüyü kurmayı dene. Grafik yükünden dolayı yaşanan bir durum gibi durmuyor dolayısıyla grafik Preset'ini düşürmekle çözülecek bir şey değil.
Hocam oyunun son sürümü biraz sıkıntılı, betalar kısmında preaquaticayı seçerseniz düzelir yüksek ihtimalle. Aquatica haritası çıktığından beri 50% oranında kasmalar azaldı fakat hala devam ediyor, oyunu bozdular. Betalar kısmından preaquaticayı seçince düzelmesi lazım. Harita ilk çıktığında 20 30 FPS alıyordum bende ortalama herhangi bir haritada.
Uzun yıllar Evolved oynadım, buglarla dolu ve optimizasyondan yoksun bir oyun maalesef. Yeni çıkan oyunu Ascended'da dahi birçok sorunu var. Çözüm olarak bir şey öneremiyorum vallahi.