Merhaba arkadaşlar,
FIFA 26'yı Steam üzerinden satın aldım ve temiz kurulum yaptım. Oyuna giriyorum, menüye kadar sorunsuz geliyor ancak Alt+Tab yaptıktan sonra oyun tamamen kilitleniyor.
Buradaki sorun sadece oyunun donması değil:
Yani sistem tamamen kilitleniyor ve tek çözüm kasadan hard restart atmak oluyor.
Arka planda bazen ses devam ediyor ama ekran ve input tamamen ölü.
Donanımımda veya başka oyunlarda böyle bir sorun yok. Görünen o ki bu durum exclusive fullscreen + EA App / anti-cheat / driver çakışması ile alakalı. Yabancı forumlarda da aynı sorunu yaşayan çok kişi var.
Bu problemi yaşayan başka biri var mı?
Borderless windowed, overlay kapatma vs. deneyen ve kesin çözüm bulan olduysa yazarsa çok sevinirim.
Ekran kartı: RTX 4060
RAM: 32 GB
Şimdiden teşekkürler.
FIFA 26'yı Steam üzerinden satın aldım ve temiz kurulum yaptım. Oyuna giriyorum, menüye kadar sorunsuz geliyor ancak Alt+Tab yaptıktan sonra oyun tamamen kilitleniyor.
Buradaki sorun sadece oyunun donması değil:
- Masaüstüne dönemiyorum.
- Task Manager açılmıyor.
- CTRL+alt+del bile çalışmıyor.
- Klavye ve mouse tamamen tepkisiz kalıyor.
Yani sistem tamamen kilitleniyor ve tek çözüm kasadan hard restart atmak oluyor.
Arka planda bazen ses devam ediyor ama ekran ve input tamamen ölü.
Donanımımda veya başka oyunlarda böyle bir sorun yok. Görünen o ki bu durum exclusive fullscreen + EA App / anti-cheat / driver çakışması ile alakalı. Yabancı forumlarda da aynı sorunu yaşayan çok kişi var.
Bu problemi yaşayan başka biri var mı?
Borderless windowed, overlay kapatma vs. deneyen ve kesin çözüm bulan olduysa yazarsa çok sevinirim.
Ekran kartı: RTX 4060
RAM: 32 GB
Şimdiden teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: