Detaylar
Kim cevapladı?CapCut.
Yuklu fakat efektler ve animasyonun yuzde 90'i ucretli olunca pek bir şey cikmiyor.
ErlikÇağlar
Üstün
- Makaleler
- 7
Ben DaVinci Resolve kullaniyorum, guzel program.
Yine sadece senin ve siteyi kuran kisinin bildigi programlardan, yeterli olur mu?
Babuş öyle programları sever fakat DaVinci Resolveyi nasıl bilmiyorsun?Yine sadece senin ve siteyi kuran kisinin bildigi programlardan, yeterli olur mu?
- Makaleler
- 17
Camtasia Studio öneririm. Zamanında RX 580 ile 4K render alıyordum.
Ssoulstealler59
Uzman
Yeteneğin varsa Adobe After Effects kullanabilirsin. Birazcık zor ancak alışırsan rahat edersin.
duranforreal
Üstün
Nasıl edit yapacağına bağlı. Clipchamp varMerhaba, oyundaki kliplerimi vs. editlemek için program arıyorum, ücretsiz olursa iyi olur.
Çok yetenek gerektirmiyor ben zamanında arkadaşın birine okaner edit yapmıştım. (Çok basic bi örnek)
KneeChannel
Çalışkan
Merhaba, oyundaki kliplerimi vs. editlemek için program arıyorum, ücretsiz olursa iyi olur.
CapCut paralı efektleri kullanabilirsin. Yüklü olduğu dizinden render almadan videoya ulaşabilirsin. DaVinci öğrenebilirsin ya da biraz illegal hayatlar filmi gibi Adobe Premiere Pro ve videolarına animasyon, özel efektler ayarlamak içinde Adobe after effetcs ( bilmiyorsan eğer zaten yapamazsın.) Adobe Premiere Pro veya DaVinci ile yola başla kafan karışabilir kullanırken öncelik ile ücretsiz eğitim videoları izlemeni öneririm.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-