Net bir şey söylemek maalesef zor, 550W ise PSU tarafında 2x8 pin ayrı kablo olarak olmayabilir, tek kabloyu 2x8 şeklinde çoklayıp vermişlerdir muhtemelen. Eğer çevrenizden bahsettiğim şekilde deneme şansınız varsa öyle deneyin. Ek olarak BIOS ve RAM olayını denersiniz ama bahsettiğim nedenden ötürü çok sağlıklı değil tek kabloyu 2x8 çoklamak, hep sorun çıkarmıştır, çıkarmaya da adaydır.
@obsessed 7600 XT tek 8 pin mi yoksa 2x8 pin mi kullanıyor, AMD'den o kadar uzak kaldım ki bilmiyorum. Mecburen 14700k patlak verince 3D işlemciye geçmek zorunda kaldım, o da pişman etti. AMD'ye ben ısınamıyorum. Stutter = AMD. Fanboylar bunu kabullenmekte tabii zorluk çekerler. Ben uzunca süre bu işteyim
14700k yağ gibi akıyordu ta ki patlak verene kadar, mevzuları biliyorsundur. AMD tarafında hep bir RAM optimizesidir, carttır curttur bir mevzular var yoksa arada drop giriyor illa bana da en tepe sistem olmasına rağmen.
Bu iş şans mıdır yoksa fabrikasyon olarak mı bazı modeller böyle bilemiyorum, hem çip tarafında işlemci hem de GPU tarafında bir sıkıntı var. Şans ve yazılımsal kaynaklı bir miktar.