Ashloth
Başarılı
Hocam sizden iki PSU'yu da takıp OCCT'deki Power testindeki 12V, 5V ve 3.3V değerlerine bakıp karar vermenizi isteyeceğim. Hiç uğraşmayacağım derseniz bence EVGA.Linkini verdiğim iki PSU da elimde mevcut. EVGA'nın sertifikaları sayesinde daha mantıklı olacağını düşünüyorum. MSI PSU'nun tek artısı 50W daha fazla güçte olması gibi duruyor fakat bu sistemin bu güç değerlerine ulaşmayacağı da aşikar. Sizce hangisi?
Elinde mevcut iki PSU da hocam. Sizce hangisi diye soruyor.Ne kadar bütçeniz var hocam? EVGA'nın iç bileşenleri, MSI'a kıyasla daha iyi.
Ne kadar bütçeniz var hocam? EVGA'nın iç bileşenleri, MSI'a kıyasla daha iyi.
Dikkat etmedim, zaten sorunun cevabını devamında yazdım.Satın almıyorum, iki ürün de elimde var. Farklı PSU almayı düşünmüyorum.
V1 mi alacaksın? Bu güç kaynağının 3 farklı versiyonu var.Linkini verdiğim iki PSU da elimde mevcut. EVGA'nın sertifikaları sayesinde daha mantıklı olacağını düşünüyorum. MSI PSU'nun tek artısı 50W daha fazla güçte olması gibi duruyor fakat bu sistemin bu güç değerlerine ulaşmayacağı da aşikar. Sizce hangisi?
Hangi versiyonu var elinde?Satın almıyorum, iki ürün de elimde var. Farklı PSU almayı düşünmüyorum.
V1 mi alacaksın? Bu güç kaynağının 3 farklı versiyonu var.
Hangi versiyonu var elinde?