R5 7500F, Fazeon A2120TRA kule tipi soğutucu ile oyunlarda 95 dereceye kadar çıkıyor

KaraBeyyy

Becerikli
Merhaba,

Arkadaşımın Ryzen 5 7500F işlemcisi var sistemi yeni aldı İtopya'dan.

BIOS'tan sadece RAM'i 5600 MHz'ye çektik başka bir şey yapmadık. İşlemci boştayken 60-65 derece LoL-Valorant gibi oyunlarda FPS'i sabitlememize rağmen 70-75, FPS'i sabitlemezsek 80-85 arası.

Black Ops 6 ana menüde 90-95 derece!

Şaka gibi değerler, 50K sisteme para verdi. Verdikleri kule tipi soğutucu mu çok kötü yoksa biz mi bir şeyi yanlış yapıyoruz, anlamadık.

Normal hocam ben de sizin soğutucu gibi kıytırık bir soğutucu kullanıyordum. Aynı şekilde 95 dereceleri görüyordum.

Fotoğraftaki soğutma varsa eğer o kadar çıkmaması lazım, montaj hatası mı var acaba?

Normal hocam ben de sizin soğutucu gibi kıytırık bir soğutucu kullanıyordum. Aynı şekilde 95 dereceleri görüyordum.

Hangi soğutucuyu önerirsiniz bütçe çok yüksek değil 1300TL Max.

Fotoğraftaki soğutma varsa eğer o kadar çıkmaması lazım, montaj hatası mı var acaba?

Montajda bir sorun yok hocam ama o soğutucu öyle illet bir şeymiş ki arkadaş takacağım diye kafayı yedi zar zor taktı vida yok 2 demir çentik var.

Hangi soğutucuyu önerirsiniz bütçe çok yüksek değil 1300TL Max.

İfadeler: 626

Aynı işlemci, fazeon A4120TAB soğutucusu var sistemi dün teslim aldım İtopya'dan 15 dakikalık OCCT testinde bu değerleri aldım.

Dosya Ekleri

• 17583693842389221288400669523491.webp
    2,5 MB · Görüntüleme: 78
Reis ben de aynı işlemciyle sistem topladım ve bende de bu soğutucu var daha kutusunda duruyor takmadım.Gercekten bu kadar kötü mü?Öyleyse hiç açmayıp satacağım.Baska iyi bir kule tipi alırım.

Bu daha iyi

Biraz daha bütçe arttırırsan

Son düzenleme:

Kanka her zaman kaliteli mal daha iyidir tabii ki, ancak CPU gayet düşük sıcaklıkta çalışıyor, Days Gone da 60'ı geçmiyor mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…