BIOS'tan sadece RAM'i 5600 MHz'ye çektik başka bir şey yapmadık. İşlemci boştayken 60-65 derece LoL-Valorant gibi oyunlarda FPS'i sabitlememize rağmen 70-75, FPS'i sabitlemezsek 80-85 arası.
Black Ops 6 ana menüde 90-95 derece!
Şaka gibi değerler, 50K sisteme para verdi. Verdikleri kule tipi soğutucu mu çok kötü yoksa biz mi bir şeyi yanlış yapıyoruz, anlamadık.
En ucuz Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
BIOS'tan sadece RAM'i 5600 MHz'ye çektik başka bir şey yapmadık. İşlemci boştayken 60-65 derece LoL-Valorant gibi oyunlarda FPS'i sabitlememize rağmen 70-75, FPS'i sabitlemezsek 80-85 arası.
Şaka gibi değerler, 50k sisteme para verdi. Verdikleri kule tipi soğutucu mu çok kötü yoksa biz mi bir şeyi yanlış yapıyoruz, anlamadık.
Şaka gibi değerler, 50K sisteme para verdi. Verdikleri kule tipi soğutucu mu çok kötü yoksa biz mi bir şeyi yanlış yapıyoruz, anlamadık.
Reis ben de aynı işlemciyle sistem topladım ve bende de bu soğutucu var daha kutusunda duruyor takmadım.Gercekten bu kadar kötü mü?Öyleyse hiç açmayıp satacağım.Baska iyi bir kule tipi alırım.
Reis ben de aynı işlemciyle sistem topladım ve bende de bu soğutucu var daha kutusunda duruyor takmadım. Gercekten bu kadar kötü mü? Öyleyse hiç açmayıp satacağım. Baska iyi bir kule tipi alırım.