Hocam ben MSI CoreLiquid C360 sivi sogutmasini 8 ay gibi bir sure kullandiktan sonra pompasi bozuldu ve cop oldu sivi sogutma. Eger 3K gibi bir butceye sivi sogutma almayi planliyorsan kesinlikle alma, 1 sene icinde bozulma garantili.

Yukarida arkadasin attığı hava sogutma inanilmaz otesi yeterli, 7800X3D'yi bile cok cok rahat bir sekilde sogutur.

Tekrardan gormeniz acisindan linki birakiyorum:
saolun

Ben tavsiye etmem sıvı soğutucu alacaksan iyi bir şey al ki aldığına değsin. Senin attığın sıvı soğutucunun ne tarz problemler çıkaracağı belli olmaz.

Hocam bir sürü sıvı soğutucuya baktım DeepCool'un 360mm olanı var 3, 7K ya hava basıncı akımı iyi RPM biraz düşük PWM pompası yok pwm fan var. fiyatı çok ideal ama tercih edilmeli mi bilemedim. Arctic Liquid Freezer III 360 ARGB yukarıda önerilmiş gibi ama basınç ve akımı düşük RPM yüksek ben tam olarak ne almalıyım bilemiyorum şu an 7600 kullanıyorum ama yıl sonuna gelmedim işlemcimi değiştirip 90 95 TDP'li bir şeyler alacağım ona göre sıkıntı yaşamamak adına güzel bir sıvı soğutucu arıyorum. Yani 6 7 k fiyat ideal benim için ama çok iyi dediğiniz bir şeyler varsa yine de F/P olarak duymak isterim
https://www.epey.com/islemci-sogutu...pcool-ls720s-zero-dark-360_asus-prime-lc-360/ bırde şu şekilde bir karşılaştırma koyayım hocam bu nasıl

Son düzenleme:
phantom spirit 120 kule tipi soğutucuya bir göz atın derim dün montajını yaptım, ben memnunum. Aynı işlemciye sahibiz.