DeepCool CG540 mesh kasaya sahibim. Kasanın sadece ön tarafındaki fanlar ARGB, bu yüzden kasa içi aydınlatma istediğim seviyede değil. Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 işlemci soğutucu kullanıyorum, bu da RGB değil. Arkadaki kasa fanı ve işlemci soğutucunun fanları ARGB fanlarla değiştirmek mümkün olur mu? Eğer olmazsa sıvı soğutucuya geçmek daha mantıklı mı olur? İleriye dönüklük sağlar diye düşünüyorum. Şu anki işlemcim R5 7500F.
Detaylar
Kim cevapladı?ltcolbaron41
Uzman
DeepCool CG540 mesh kasaya sahibim. Kasanın sadece ön tarafındaki fanlar ARGB, bu yüzden kasa içi aydınlatma istediğim seviyede değil. Thermalright Assassin spirit 120 Plus V2 işlemci soğutucu kullanıyorum, bu da RGB değil. Arkadaki kasa fanı ve işlemci soğutucunun fanları ARGB fanlarla değiştirmek mümkün olur mu? Eğer olmazsa sıvı soğutucuya geçmek daha mantıklı mı olur? İleriye dönüklük sağlar diye düşünüyorum. Şu anki işlemcim R5 7500F.
Eski fanlarını ARGB fanlar ile degistebilirsin illa sıvı soğutucu almana gerek yok hocam. Sıvı soğutucuyu sıcaklık problemin varsa tercih edebilirsin.
Eski fanlarını ARGB fanlar ile degistebilirsin illa sıvı soğutucu almana gerek yok hocam. Sıvı soğutucuyu sıcaklık problemin varsa tercih edebilirsin.
Ölçüleri uyan herhangi bir fan almam sorun yaratmaz herhalde değil mi özellikle işlemci soğutucu için soruyorum.
ltcolbaron41
Uzman
Ölçüleri uyan herhangi bir fan almam sorun yaratmaz herhalde değil mi özellikle işlemci soğutucu için soruyorum.
Hocam muhtemelen 120mm fanlar kullaniliyordur 120mm fan alabilirsin. Aynı zamanda aldığın fanin PWM olmasına dikkat edin sogutucu için devir ayarı yapabilirsiniz.
Dagster3532
Becerikli
65W güç tüketen bir işlemci için asla gerekli bir hareket değil. Kule tipi soğutucu ile 7800X3D bile soğutulabiliyorken, neden 7500F için sıvı soğutucu alınsın ki? Görsellik istiyorsanız belki olabilir ama performans için kazanacağınız bir şey yok.
Son düzenleyen: Moderatör:
Thermalright TL-C12B-S V3 ARGB 120mm siyah 3'lü kasa fanı.
Bu fanları satın aldım kasanın üst kısmına takmayı düşünüyorum. Amacım görüntü olduğu için tatmin edeceğini düşünüyorum tavsiyeler için teşekkürler.
Bu fanları satın aldım kasanın üst kısmına takmayı düşünüyorum. Amacım görüntü olduğu için tatmin edeceğini düşünüyorum tavsiyeler için teşekkürler.
Yeni konular
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-
-
-
-