Detaylar
Kim cevapladı?Bütçeni 99 ₺'cik aşıyor.
www.gaming.gen.tr
www.gaming.gen.tr
İşlemcin için abartılı ama geleceğe yatırım gibi gör. Kasana ve anakartına(bellekler çok yakın olunca sorun oluşturabiliyor) uyuyorsa alınabilir.
Thermalright Phantom Spirit 120 SE TL-C12B V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.
İşlemcin için abartılı ama geleceğe yatırım gibi gör. Kasana ve anakartına(bellekler çok yakın olunca sorun oluşturabiliyor) uyuyorsa alınabilir.
Muhtemelen daha iyisini öneren olacaktır ancak ben de 7500F kullanıyorum ve soğutucu olarak Dark Freezer X127 kullanıyorum. Bana göre mükemmel soğutuyor. TLOU Part 2 gibi işlemciyi sömüren bir oyunda bile 50 dereceyi görmüyorum.
FRiVZ
Uzman
Bu hazır sistemde 2 parça özelleştirerek(RAM ve SSD) satın alacağım.
Kasayı Vento VG3400S mi seçmeliyim yoksa Vento VG22A mı arkadaşlar?
Ayrıca bu kasaya vs sığar rahatça değil mi bu kule tipi soğutucular? Geçmişte sanki sorun yaşayanlar oluyordu.
Yardımcı olursanız sevinirim. Kasada hangisini seçeceğim konusunda kararsızlıktan sipariş veremedim.
@Şişman Adam
@845
@1247
Bellek yükseltmesi yapmayın. Sistemle geleni alın ve sonradan bağlantıdaki bellekleri alın. Sistemle geleni de satarsınız.
www.sinerji.gen.tr
Bellek yüksetlmesi yerine Anakartı B650M-R yapın.
SSD için ise Kingston Renegade iyidir. Bütçeniz varsa anakartın iki m2 slotu olacak, yedek olarak bütçe çıkarsa Renagade veya 2 bin ₺ civarı depolama için düz bir SSD de alınabilir. Ekleme yapınca SSD daha uyguna geliyor gibi hesapladım. Yine de ayrıca satış fiyatlarına bakabilirsiniz. Eğer pahalı ise yedek SSD'ye gerek yok sonradan eklersiniz.
Kasa konusunda fikrim yok.
Patriot 32GB (2x16) Viper Venom RGB 6000MHz CL30 DDR5 EXPO Ram (PVVR532G600C30K)
Patriot 32GB (2x16) Viper Venom RGB 6000MHz CL30 DDR5 EXPO Ram (PVVR532G600C30K) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
SSD için ise Kingston Renegade iyidir. Bütçeniz varsa anakartın iki m2 slotu olacak, yedek olarak bütçe çıkarsa Renagade veya 2 bin ₺ civarı depolama için düz bir SSD de alınabilir. Ekleme yapınca SSD daha uyguna geliyor gibi hesapladım. Yine de ayrıca satış fiyatlarına bakabilirsiniz. Eğer pahalı ise yedek SSD'ye gerek yok sonradan eklersiniz.
FRiVZ
Uzman
Bellek yükseltmesi yapmayın. Sistemle geleni alın ve sonradan bağlantıdaki bellekleri alın. Sistemle geleni de satarsınız.
![]()
Patriot 32GB (2x16) Viper Venom RGB 6000MHz CL30 DDR5 EXPO Ram (PVVR532G600C30K)
Patriot 32GB (2x16) Viper Venom RGB 6000MHz CL30 DDR5 EXPO Ram (PVVR532G600C30K) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Eki Görüntüle 144687
Bütçe yetmediği için o kadar para veremiyorum. Sadeee 100-200 bilemedin 300-500 TL özelleştirme yapabildim.
Özelleştirmelerim şu şekilde hocam:
RAM ve SSD değiştirdim. Kasa konusunda ise aşırı kararsızım.
Stormweaver
Uzman
hocam yanılmıyorsam palit infinity nin fanları sıkıntılı diye duymuştum ona göre seçim yapın
Bu hazır sistemde 2 parça özelleştirerek(RAM ve SSD) satın alacağım.
Kasayı Vento VG3400S mi seçmeliyim yoksa Vento VG22A mı arkadaşlar?
Ayrıca bu kasaya vs sığar rahatça değil mi bu kule tipi soğutucular? Geçmişte sanki sorun yaşayanlar oluyordu.
Yardımcı olursanız sevinirim. Kasada hangisini seçeceğim konusunda kararsızlıktan sipariş veremedim.
@Şişman Adam
@845
@1247