Tırt bir silikona sahibim. 5 GHz all-core için bile 1.18V veriyorum. PBO ile ayar önerirseniz sevinirim.
Detaylar
Kim cevapladı?Tırt silikon geldiyse fazla bir şey yapacak bir şey yok, -20 +200 verebilirsin.
Değerleri ne gireyim hocam?
Şey yaptım ben pbo limiti 125w yaptım 80 derece limit koydum ne kadar çekerse artık.Bende de 7500F var slikonu cok kotu maksımum negatif 12 13 verebılıyorum ben oda pek bir işe yaramıyor açıkçası.
-10 dan basla oyle git bence.
Şey yaptım ben PBO limiti 125W yaptım 80 derece limit koydum ne kadar çekerse artık.
-10'dan basla oyle git bence.
Yok hocam PPT EDC falan.
Core 3 var bende -4 ustu yapınca direkt cokuyor mesela.Şey yaptım ben PBO limiti 125W yaptım 80 derece limit koydum ne kadar çekerse artık.
-10'dan basla oyle git bence.
Anakart mı ayarlıyor onu mu sectın?
Bence per Core dıyıp -10'dan basla OCCT hangı Core sorun cıkardıgını gosterıyor ona göre azaltıp yukseltırsın.Core 3 var bende -4 ustu yapınca dırek cokuyor mesela.
Son düzenleyen: Moderatör:
Core 3 var bende -4 ustu yapınca dırek cokuyor mesela.
Yok hocam ben ayarlayacağım ama referans alsam iyi olurdu.
Benımkılerı vereyım ıstersen?Yok hocam ben ayarlayacağım ama referans alsam iyi olurdu.
Core 0 12 Core 1 14 Core 2 10 Core 3 4 Core 4 15 Core 5 18. Buyuk ıhtımal benım Core 3 gıbı hassas Core cıkar buyuk ıhtımal ona dokunma derim. Ha -4 VA 0 vermısım ıse yaramıyor yani.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni konular
-
-
HP Victus'taki SSD Casper Excalibur G770'e uyar mı?
- BirForumcuKişi
-
-
-
-
-