- AMD Ryzen 5 7500F 5.0 GHz
- ASUS Prime B650M-R (2X M.2 slot.)
- Thermalright Assassin King 120 SE.
- Lexar Thor DDR5 16 GB (2x8GB) 6000MHz.
- Adata Legend 710 512 GB NVMe M.2, Kioxia M.2 500GB G2 toplam 1TB M.2 SSD'li.
- Galax GeForce RTX 4070 1-Click OC 2X 12 GB.
- Enermax Starryfort SF217 ARGB tamperli cam.
- Enermax Maxpro III 600W 80+ sertifikalı.
- Mouse Razer Cobra Pro mouse.
- Klavye MCHOSE G75 Pro klavye
- Kulaklık Razer Baraccuda X kulaklık
- Monitör Dell G2524h 280Hz 0.5 ms IPS
Detaylar
Kim cevapladı?farketmez1234
Uzman
Ekipmanların kozmetik durumu iyiyse istediğin para gayet normal bence.
Hepsinin kozmetik olarak durumu çok iyi hiçbir problemleri yok.Ekipmanların kozmetik durumu iyiyse istediğin para gayet normal bence.
55'in altına vermeyi düşünmüyorum, adam bozuldu biraz istediği fiyata alamadığı için, ama satmak zorunda değilim ki yani kendime ona göre ayarladım.Ekipmanların kozmetik durumu iyiyse istediğin para gayet normal bence.
farketmez1234
Uzman
55'in altına vermeyi düşünmüyorum, adam bozuldu biraz istediği fiyata alamadığı için ama satmak zorunda değilim ki yani kendime ona göre ayarladım.
Aynen öyle. Ürün senin dolayısıyla fiyatını belirleme hakkı da senin. Adam bozulursa bozulsun yapacak bir şey yok. Sen ederinden fazlasını istemiyorsun bence. Fiyat gayet makul. Zaten ürünlerin Akakçe'den en uygun fiyatlısını bulup, onun üzerinden fiyat kırdığında (satılan ürün 2. el olduğu için.) Aşağı yukarı senin verdiğin fiyat çıkıyor.
Evet ona göre yaptım hocam zaten, 2 el piyasasını inceledim, sıfırdan toplama fiyatını çıkarttım. Adama bana diyor ki 55'e koymuşsun 5000 pazarlık payı da bırakamıyorsan yapma falan diyor.Aynen öyle. Ürün senin dolayısıyla fiyatını belirleme hakkı da senin. Adam bozulursa bozulsun yapacak bir şey yok. Sen ederinden fazlasını istemiyorsun bence. Fiyat gayet makul. Zaten ürünlerin Akakçe'den en uygun fiyatlısını bulup, onun üzerinden fiyat kırdığında (satılan ürün 2. el olduğu için.) Aşağı yukarı senin verdiğin fiyat çıkıyor.
Alessandro Del Piero
Başarılı
Arkadaşlar hepsinin kutusu faturası garantisi var. 50 teklif geldi, kabul etmedim ve 55 istiyorum dedim. Siz ne düşünüyorsunuz? Sizin fikirleriniz nelerdir? Belirtirseniz sevinirim. Ekipmanlar dahil.
- AMD Ryzen 5 7500F 5.0 GHz
- ASUS Prime B650M-R (2X M.2 slot.)
- Thermalright Assassin King 120 SE.
- Lexar Thor DDR5 16 GB (2x8GB) 6000MHz.
- Adata Legend 710 512 GB NVMe M.2, Kioxia M.2 500GB G2 toplam 1TB M.2 SSD'li.
- Galax GeForce RTX 4070 1-Click OC 2X 12 GB.
- Enermax Starryfort SF217 ARGB temperli cam.
- Enermax Maxpro III 600W 80+ sertifikalı.
- Mouse Razer Cobra Pro mouse.
- Klavye MCHOSE G75 Pro klavye
- Kulaklık Razer Baraccuda X kulaklık
- Monitör Dell G2524h 280Hz 0.5 ms IPS
Ekipman monitör dahil ise istediğin fiyat gayet normal.
60'a koyup 55'e düşürseydin alır mıydı acaba merak etmedim değil.Evet ona göre yaptım hocam zaten, 2 el piyasasını inceledim, sıfırdan toplama fiyatını çıkarttım. Adama bana diyor ki 55'e koymuşsun 5000 pazarlık payı da bırakamıyorsan yapma falan diyor.![]()
Valla bilmiyorum bence 60'a koyayım min 55'e düşerim istediğim fiyat o zaten nasıl sizce hocam? gerçekten bu insanları anlamak çok güç birde trip yiyorum60'a koyup 55'e düşürseydin alır mıydı acaba merak etmedim değil.![]()
Yani düşündürdü acaba pahalıya mı koydum diye adam, her şey dahil 50 dedi yok dedim trip yedimEkipman monitör dahil ise istediğin fiyat gayet normal.
İstersen 100k fiyata sat ama adam ne hakla bozuluyormuş?
Ne bileyim ben hocam ya anlamadım ki, herhalde 5000 lira pazarlık payı bırakmadım diye yediremediİstersen 100k fiyata sat ama adam ne hakla bozuluyormuş?![]()
Yeni konular
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-
-
-
-