mintak
Uzman
Oyun çok işlemci kullanıyor bunun için Steam içinde oyun klasörüne attığım user. CFG klasörünü yapıştırın sizin işlemcinize göre çekirdekleri ayarladım. Bunu ekleyince işlemci kullanımı %40-60 arasına düştü bende de. Siz de şu an 83 gösteriyor masaüstünde.
Link
Oyunun ana klasörüne atın olması lazım ben Steam de yapmıştım.Hocam oyunu indirimde Epic'ten aldım aynı şekilde yapabilir miyim?
Oyunun ana klasörüne atın olması lazım ben Steam de yapmıştım.
hocam sorunu bu sabah çözdüm taşınma arasında format atmıştım expo ve pbo ayarlarımı yapmayı unutmuşum güç modumda dengelide kalmış sorun işlemcinin tam performansta çalışmamasıymışSteam oyun ici izlemeyi acip takilma anlarini SS alabilir misiniz?
olabilir.hocam sorunu bu sabah çözdüm taşınma arasında format atmıştım expo ve pbo ayarlarımı yapmayı unutmuşum güç modumda dengelide kalmış sorun işlemcinin tam performansta çalışmamasıymış
Hocam sorunu bu sabah çözdüm taşınma arasında format atmıştım EXPO ve PBO ayarlarımı yapmayı unutmuşum güç modumda dengelide kalmış sorun işlemcinin tam performansta çalışmamasıymış.
Anladim hocam sorunu cozdugunuze sevindim.
Battlefield 6 feci işlemci sömürüyor.