Herkese merhabalar,
Şu anlık R5 7500F işlemcili ve RTX 5060 Ti 16 GB ekran kartlı sistemim için PSU bakmaktayım. 750-850W arası bir PSU almayı düşünüyorum, geleceğe yönelik de olması açısından.
Birkaç PSU arasında kaldım. Tam modüler olması benim için önemli, bir de sessiz olursa çok mükemmel olur.
Sizler ne önerirsiniz? Fikirlerinizi almak isterim.
Aklımdaki modeller;
www.incehesap.com
Fan sesi sorunu olduğunu okudum ama kullanan çoğu kişi hiçbir sorun yaşamamış, bilemedim.
Bir de Raijintek düşünüyorum ama güncel testlere dair hiçbir şey bilmiyorum. Tutup 2 yıl kullanıp yorum yapanı da görmedim. Bilindik olmadığı için de çekiniyorum. Arkadaşıma alacağım için başımın ağrımasını da istemiyorum.
Şimdiden herkese teşekkürler.
MSI'da gerçekten fan sesi var mıdır? DeepCool için ne dersiniz acaba?
Şu anlık R5 7500F işlemcili ve RTX 5060 Ti 16 GB ekran kartlı sistemim için PSU bakmaktayım. 750-850W arası bir PSU almayı düşünüyorum, geleceğe yönelik de olması açısından.
Birkaç PSU arasında kaldım. Tam modüler olması benim için önemli, bir de sessiz olursa çok mükemmel olur.
Sizler ne önerirsiniz? Fikirlerinizi almak isterim.
Aklımdaki modeller;
MSI MAG A750GL PCIE5 750W 80+ Gold Full Modüler Power Supply - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
Bir de Raijintek düşünüyorum ama güncel testlere dair hiçbir şey bilmiyorum. Tutup 2 yıl kullanıp yorum yapanı da görmedim. Bilindik olmadığı için de çekiniyorum. Arkadaşıma alacağım için başımın ağrımasını da istemiyorum.
Şimdiden herkese teşekkürler.
MSI'da gerçekten fan sesi var mıdır? DeepCool için ne dersiniz acaba?
Son düzenleyen: Moderatör: